4/04/2015

Asuntostressi

"Uutta kotia etsimässä kissojen ja koirien kera"
ilmantekstiä
Irtisanomissopimus. Nyt se on virallisesti mustaa valkoisella, että ensimmäisen yhteisen kämppämme pittää olla typötyhjänä toukokuun viimeisenä päivänä, aika surullista. Melkein kaksi vuotta ehdittiinkin tässä asumaan, kauemminkin oltaisiin viihdytty, ellei koulu kutsuisi mua tuolla rannikon suunnilla opiskelemaan. Fiilikset ovat vähintäänkin haikeat, tämä kämppä on kuitenkin ollut kaikin puolin oikein täydellisyyttä hipova, opiskelijabudjetti ystävällinen ja sijainniltaan ei voisi olla passelimpi! Yritäpä löytää sitten vastaavaa yhtä mieleistä uudesta kaupungista, revin kohta pelihousut..
pohdiskeluapartjotakin
   Ollaan nyt tässä jätelty pikku hiljaa vuokra-asuntohakemuksia vähän sinne, tänne ja tuonne, että nappaisko jostakin. Mä oon töiden jälkeen abouttirallaa joka ilta katsonut kaikki mahdolliset välityssivustot, että onko uusia kohteita, millainen se yksi kämppä nyt olikaan, oonko missannut jonkun varteenotettavan ihan kokonaan, mikäs sivu se tämä olikaan.. Onneksi tässä ei mikään kiire ole, kun kesäkuussa aikaisintaan oltaisiin valmiita ottamaan vastaan uutta asuntoa, mutta tämä on ihan hirvittävän stressaavaa ja koko ajan jotenkin mielen päällä! Tämä nykyinen oli kuitenkin ensimmäinen, mitä käytiin kahtomassa, ei tarvinnut rampata muissa, kun soppariin jo nimeä laitettiin ihan ihastuneina, on kyllä rankka kevät tulossa, jos joka viikonloppu ajellaan pari sataa kilsaa kahtomaan potentiaalista uutta kotia..
jasyvähuokauskaupanpäälle
   Kyllähän me ollaan saatu kaksin kappalein asuntotarjouksia, mutta ensimmäinen kaatui jo pelkkien kuvien perusteella keittiön olemattomaan kokoon ja toisessa vastaan tuli vastaan liian korkea vuokra opiskelijaelämää ajatellen, aargh! Musta tuntuu, ettei mikään, mitä olen edes kahtonut, ole herättänyt sellaista tämä se on tunnetta, kaikissa on ollut jotain "vikaa," parveke ois kiva, niin myös vaatehuone, reilusti kaappitilaa, makkariin sopisi muutakin kuin sänky, sijainti läheltä koulua ja pyykinpesukonekin olisi kiva saada mahtumaan kivuttomasti vessaan.. Ja toki seinätkin voisivat olla muuta väriä kuin kusenkeltaiset näin vaatimattomasti! Kai tässä vain täytyy pitää lippu korkealla ja mieli avoimena odottaen kärsimättömänä uusia asuntotarjouksia ja toivoa, että vielä se oikea tulee vastaan! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

  1. Heips, mun blogissa on sulle haaste! :-)

    http://essiikaroliina.blogspot.fi/

    VastaaPoista