3/13/2015

Roppakaupalla loskaa

"Täältä loskan seasta oikein hyvää viikonloppua" loskankeskeltämoi katseloskassa kevättäodotellessatässä einäyautoja
Heipsankeikkaa! Alkoihan se mullakin vihdoin viikonloppu, vieläpä vapaa sellainen, ei ollenkaan valittamista! Mä vaan toivon, että se ihanainen aurinko viitsisi pilkistellä myös huomennakin ( ja ylihuomenna kiitos ) yhtä keväisesti kuin näinä parina viime päivänä, kyllä hei kelpaisi uudet lenkkarit jalkaan kiskaista pienen lenkin merkeissä! Tosin näillä leveysasteilla eletään siinä vaiheessa, kun vuorotellaan "liikkuminen liukastumatta mahdotonta" ja "hukutaan loskapaskaan, hyvästi kuivat tennarit" kelien välillä, yh.. Mutta onneksi tunnelin päässä näkyvän valon sijasta näkyvissä on jo asfalttia, voitto!

   Ei sillä, että näitäkin kuvia varten ajettiin syrjäseututeitä, joiden kunto oli sitä luokkaa, että joo tuota ehkä käännytään, heihei, pysähdy, otetaan tässä kuvat, ehkä ei hukuta loskaan! Mutta, mun viikonlopun yybermageat suunnitelmat taitavat tiivistyä yhteen sanaan, lueopiskelelue, ihan kuin olisi taas se viimevuotinen pääsykoehullunmylly päällä.. Se on kivaa tämä itsenäinen opiskelu, mutta pitäähän sitä taktisesti välissä tuulettaa päätä tekemällä jotain astetta "hauskempaa", ettei ihan koko aika mene nenä kirjassa! Ei kait mulla muuta kuin oikein hyvät viikonloput ja nähdään taas! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. Niiiiiinpä, kumpa näitä aurinkoisia kelejä nyt riittäs sitte kunnolla, mieliala on iha huipussa näiden kelejen takia! Tai siis täällä ei niiin hirmusesti tota loskamömmöö oo, että maa melkein kuivanaan joka on maailman parasta lenkkeillessä, pääsee taas toimimaan elementissää juoksuvetimet yllä, woopwoop!
  Tosi kivoja kuvia, noi farkut asettuu jotenki tosi hyvin sun kroppaan, näytät upeelta! Hyvää viikonloppua sinnekkinpäin ja jaksamista lueskeluun! ;-)
  http://littlewisher.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, onneksi täälläkin alkaa pikku hiljaa loskat olla tiessään! Oli kyllä ihana auringon paisteessa käydä uusissa lenkkareissa lenkillä, piristää kyllä heti mieltä tämä kevään tulo! :)
   Oi kiitos sinulle ♥ Mä itte asiassa löysin nuo farkut alesta viime syksynä, ihan täydellinen löyty!! Ihanaa viikonloppua sinullekin! :))

   Poista
 2. Toi huivi on kyllä törkeen ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä! ♥ Ja ihanan lämmin, mutta kuitenkin jotenkin keväinen! :DD

   Poista