3/26/2015

Loppukiri

"On se tämä opiskelu kivaa eiku"
viimehetkenpanikoinniteiku vähäksiaikaamuistiinpanoja stabiloillalähtee opiskelussamukanatablettii
Apuuva, huomenna se on! Tentti, johon olen nyt viimeisen kuukauden ajan valmistautunut ja varsinkin tämän viikon aikana mun päivät ovat olleet pelkkää lukemista ja kertaamista ennen ja jälkeen töiden, ei puhettakaan, että mitään uusinta Grimmin jaksoa olisi voinut välissä kahtoa. Sinällänsä ei tosin jännitä, että meneekö läpi vai ei, vaan oon ihan hermona, että löydänkö sitä oikeaa luokkahuonetta vieraasta koulurakennuksesta!! On se kyllä, kun ihan Ouluun saakka pitää ajella yhtä tenttiä tekemään, mutta hirveänä kyylänä mulla olisi tarkoituksena käydä samalla reissulla kiertelemässä läpi vähän niitä asunalueita, joita ollaan mietitty, että tuonne voisi ehkä muuttaa opiskeluiden perässä! Ja pieni shoppailukin houkuttaisi kovasti..

   On tässä tosiaan tullut opiskeltua, kirja on kaluttu useampaankin otteeseen läpi, mulla on kahdet muistiinpanot tehtynä, tietokoneella ja tabletilla tuollaiset kertausohjelmat, puuh! Ja okei, saatoin toki taktikoida tuon kurssin suhteen, että siinä on sama kirja, mitä tavasin viime vuonna pääsykokeisiin, hehe! Mutta on tässä ollut vähän sellainen fiilinki, että ihan turhaan oon hulluna päntännyt, kun kurssi arvioidaan kuitenkin vain asteikolla hyväksytty/hylätty.. Mutta toivottavasti se menisi hyvin, ensi kuussa sitten taas uudestaan uuden kurssin merkeissä, can't wait! Eipä mulla muuta, jatkan tätä viime hetken kertaamista, nähdään taas pian! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. Sun blogia mä luinkin jo :) Tsemppiä koitokseen :) Sulla on ihana blogi ja sun videot on eteenkin huippuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heittämällä läpi eiku! Oi vitsit miten ihana kuulla, pitäisi yrittää videoita saada useammin tehtyä melkeinpä! :')

   Poista
 2. Mulla on nyt sama kirja pääsykokeisiin luettavana viestinnän alalle! Oliko se pääsykoe miten vaikea ja montako silloin pääsi sisään kun itse pääsit?:) Minne päin pääsit opiskelemaan ja ootko tykännyt alasta? Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä hain siis viime vuonna Ouluun medianomiksi, journalismin suuntautumisvaihtoehtoon ja silloin pääsi sisään 20, joista yksi olin minä, jeij! Tosin mitä nyt oon kahtonut niin tänä vuonna sinne otetaan pari enemmän, mutta kuitenkin! Pääsykoe oli minusta melko vaativa ja osa kysymyksistä tosi kinkkisiä!! Multa löytyy muutes tämä postaus pääsykokeisiin liittyen, jos siitä saisit vähän lisävinkkejä! :-)

   Pidin tosiaan vähän extemporesti välivuoden, että oon nyt töiden ohessa suorittanut joitakin kursseja pois alta, mutta virallisesti aloitan opiskelut nyt syksyllä 2015 tuolla Oulussa! En malta odottaa, luulen kyllä, että tulen tykkäämään alasta, kun se unelmanani on pitkään ollut! :) Tsemppiä ihan hirrmuisesti pääsykokeisiin, ootko minne hakemassa? :)
   Ja vastaan kyllä mielelläni, jos haluat tietää vielä jotain! :)

   Poista