3/19/2015

Kun Muru ei ollutkaan kunnossa

"Otetaanpas pieni katsaus viime päivien tapahtumiin, mistä kaikki alkoi"
pirteämurmeli
Tämä on nyt niitä harvoja postauksia, joissa ei ollakaan niin iloisen asian kanssa liikkeellä. Nimittäin tämä viikko alkoi siten, ettei Muru ollutkaan kunnossa, ei sitten ollenkaan. Ei se ihan normaalia ole, että kissa ravaa vuorotellen hiekkalaatikolla ja etsimässä uutta, toinen toistaan oudompaa paikkaa tarpeilleen, se oli koko ajan takamus maassa yrittäen pissiä. Ajattelin kuitenkin valaista näitä viime päivien tapahtumia täällä blogin puolella, niin tiedätte vähän missä mennään!
voihanmurua
   Maanantai. Se päivä, jolloin kaikki alkoi ja joka oli aikalailla pahin. Ei koko kattia voinut silmistä päästää, kun se keksi mitä ihmeellisempiä paikkoja tarpeilleen, mun syli, uusi reppuni, kukkaruukut, lavuaarit, heinähattu, vessanpönttö, ylipäätänsä kaikki lattialla olevat tavarat. Vessaan lukitseminen ruokineen ja vesikuppineen toimi aina hetkellisesti, kun se vuorotellen kynsi ovea ja yritti lirautella ympäri vessan lattiaa. Yöstä onneksi selvittiin karsimalla kaikki sellaiset ei-toivotut-pissipaikat minimiin ja levittämällä lehtiä ympäri lattiaa, varmaan ensimmäinen yö ikinä, kun vaavi ei päässyt sänkyyn nukkumaan meidän viereen..
voihanmurua
   Tiistai. Eläinlääkärille saatiin aika onneksi melkolailla heti aamusta, epäilyksenä virtsatulehdus, mutta paikan päällä syyksi outoon käytökseen selvisikin ihan jotain muuta. Murulla todettiin voimakas nesteenkertyminen kohtuun ja vaavi joutui suoraan siltä seisomalta leikkaukseen, missä siltä poistettiin koko kohtu sekä munasarjat. Ihan simppeli operaatio ei kuitenkaan ollut, koska virtsarakko oli osittain ehtinyt kiinnittyä kohtuun, mikä oli ilmeisesti aiheuttanut oireet.
tötterömuru
   Onneksi kaikki sujui hyvin ja hainkin tokkuraisen Murmelin iltapäivästä pois eläinlääkäriltä takaisin kotia. Ja voi, että se on ollut kyllä hellyydenkipeä vaaveli, mutta on kyllä ansainnut kaikki rapsutukset! Eilenkin luin sängyssä tulevaan tenttiin Muru sylissä nukkuen, aaaaw! Tosin lääkkeiden annosta taikka kaulurista se ei pahemmin välitä yllätysyllätys, mutta aikalailla alkaa olla tottunut siihen, eikä sen onneksi tarvitse sitäkään enää kauaa pitää! Mä olen kyllä niin iloinen, kun Muru on taas kunnossa! ♥

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

8 kommenttia :

 1. voi että, ihanaa että sun Muru on kunnossa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi! ♥ Hyvä, että eläinlääkäri huomasi tuon ajoissa, ettei ehtinyt mennä hengenvaaralliseksi saakka! :)

   Poista
 2. Onneks kaikki kuitenkin päättyi hyvin ja kisu taas kunnossa ♥ :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä ♥ Vielä on ressukalla kauluri päässä, mutta leikkaushaava on onneksi lähtenyt hyvin parantumaan! :))

   Poista
 3. Miunki koiruus (bishonfrisen ja perhoskoiran risteytys 2kk) oltii lenkillä ja vastaan tuli humalassa oleva mies (naapuri) joka silmän räpäyksessä kaappas koiran sylii ja samantien viskas maahan. Otin nopeesti koirulin syliin ja lähin kovaa vauhtia kotii. Kotona laskin koiran maaha ja kauhea oksentelu ja se vaappu puolelta toiselle. Soitin lääkärille ja epäili aivotärähdystä. Määräs 80€ lääkkeitä. No pariviikkoa sitä kesti ostettiin kolmet kalliit lääkkeet. Yhtenä iltana vein pikkusen pihalle pissalle. Se lähti juoksee ja kaatu melkee heti. Sit heti nousi ravisti päätään ja alko juosta ympäri pihaa. Vein takas sisään ja kauheella kiirellä juomaan ja syömään. Olen niin onnellinen. Nyt mietin vaan lähetänkö lääkkeistä laskua naapurin sedälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herran jestas! Onneksi ei käynyt "pahemmin", että säikähdyksellä selvisit sitten loppujen lopuksi! On kyllä ollut tökerö naapuri, sietäisi kai tuo pulittaa, mutta ihana kuulla, että koirasi on kunnossa! :)

   Poista
 4. Tuliko eläinlääkärissä käynti kalliiksi? ..epäilen siis kissallani samaa oiretta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reilut kolmisensataa :s Toivottavasti kissasi on kunnossa! ♥

   Poista