2/20/2015

Vapaapäiviä vietellen

"Paras päivä on vapaapäivä vai miten se menikään" 
reilustikermavaahtoo laiskotuttaameitäkaikkia munuusherkku lampaatsukissa omnomnompullaa
Heipsun! Mä oon kyllä ollut nyt niin reippaana näinä parina vapaapäivänä, ettei ole tosikaan! On käyty salilla, kierrelty kauppoja lähinnä haaveilutaktiikalla, kuvailtu videota pitkästä aikaa, katottu Orphan Blackin kaikki tähän mennessä tulleet jaksot, aloitettu ikuisuusprojekti siivotaan kämppä lattiasta kattoon.. Ei ihan pelkästään laiskotteluksi ole mennyt onneksi, vaikka kyllä mun aamun ehdoton kohokohta tänään oli, kun tehtiin laskiaispullat ja siihen kuppi kaakaota kera ylitsepursuavan kermavaahdon, namsk! Kyllä näillä eväillä jaksaa porskuttaa taas seuraaviin vapaisiin saakka!

   Mun viikonloppu kuluukin näppärästi töissä ja jatkaen siivoamista äärimmäisen ahkerana täällä kämpillä, ehkä me saataisiin paikat kuurattua ennen kuin ollaan taas aloituspisteessä! Vähän meinaa huonona tapana olla tavaroittein kasaus pöydille, mistä ne sitten tieltä siirtyvät lattialle tai muualle yhtä epäloogiseen paikkaan puhumattakaan tiskialtaan mystisestä astioiden täyttymisestä taikka mun vaatekaapin räjähtämisestä lattialle.. Mutta ei kait mulla muuta, viettäkäähän kiva ja rentouttava viikonloppu ja me nähdään taas seuraavassa postauksessa! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

 1. hee mulla alko loma just, kattoo mitä ite saan aikaseks viikon aikana... taitaa mennä siihe pelkkää lötköttelyyn koko viikko, heh :-D onneks kämppä tuli siivottua tossa alkuviikosta ja tähän mennessä ollaan saatu pysymään yllättävän hyvässä kunnossa jesjes! kuulostaa meinaan liian tutuilta noi huonot tavat..
  niin noista laskiaspullista, jotenki itelle ei enää uppoo minkäälaiset pullat. oon jotenki "vierottunu" sokereista ja herkuista sen verra että mitkää mehut, pullat, limut, karkit ei mee alas, ainut mitä uppoo niidenki edestä on suklaa, mutta kai se joku pahe pitää kaikilta löytyä ;)
  http://littlewisher.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa lomaa sulle, onhan se välillä ihan sallittua laiskotellakin! :D
   Mä olen kyllä sellainen pullasokerihiiri, että apua.. Pitäisi ehkä itekin koittaa mennä tuolla suklaalinjalla eiku! :D

   Poista