2/04/2015

Vaatekaapin täydennystä

"Harmi, kun mun vaatekappi ei ole mallia pohjaton"
vaatekaappiruokaa
Heippa! Tässä lähiaikoina on taas kertynyt muutamia ostoksia vähän sieltä sun täältä, jotenka ajattelin koota ne nyt näin näppärästi yhteen postaukseen! Mä oonkin täällä nojatuoliin käpertyneenä ihan neiti nuhanenänä uskollinen nessu vieressäni, Niko, kun on vallannut koko sohvan pelaten pleikkaria. Ei sillä, että mä olin ajatellut pelaavani tuon pelin loppuun saakka, mutta hyvä, että tässä vieressä uskaltaa silmiä pitää auki, että se siitä.. Mutta palataan nyt takaisin näihin itse ostoksiin!
pitsiäsiellätäällä
   Vaaleanpunaisen Lindexin melko lyhkäisen topin nappasin kirpparilta mukaani parilla eurolla, kun mielessäni vilisivät tuota hypistellessäni vaikka millaiset ihanat asukokonaisuudet kesää ajatellen. Mutta nyt näin kotona mallaillessani, miksipäs ei tuo menisi vaikka mustan bleiserin ja korkeavyötäröisten farkkujen kanssa ihan näin pakkasillakin!
luikerosukka
   Simppelit polvisukat tilasin puolestaan henkkamaukalta, kun tammikuussa oli ilmaiset toimituskulut kampanja käynnissä! Samassa paketissa tuli myös synttärilahja pikkusiskolleni tyylikkäästi myöhässä ja alesta haalittuja alusvaatteita, mutta nämä sukat on mun ehdottomat lempparit! Ei sillä, että alun perin olin tilaamassa palmikkomaisia tällaisia, mutta sattuneesta syystä niiden toimitus olisi mennyt myöhemmäksi, eivätkä postita alle seittemän euron ostoksia, en ois halunnukkaan niitä.. Mutta on nämä tavallisetkin kyllä söpöt!
basictoppii
   Ihan henkkamaukan perustoppi, ei mitään keltaisia läiskiä taikka muuta hyvin jännää ylimääräistä tahraa, 20 senttiä, kirpparit, ootte ihania. Tämä nousi kyllä heti mun lempparitopiksi, koska kangas on sen verran paksua, etteivät pinkitkään rintsikat ainakaan kovin pahasti vilku läpi, hehe!
kukkoaskelhame
   Sitten tämä kukonaskelkuvioinen hamonen.. Mä hiplailin tätä kovasti jo joulukuun lopulla alennusmyyntien startattua, mutta en raskinut ostaa, ajattelin, että kuitenkin jää käyttämättä, en osaa yhdistää sitä mihinkään. Mutta nyt viime viikolla käydessäni Seppälässä, tämä olikin tippunut -70% ja hintaa jäi se viisi euroa, niin en voinut vastustaa, alejen yksi uhri ilmoittautuu täällä! Itse asiassa tuo osottautuikin tosi kivaksi, vaikka aluksi epäilyttikin, onneksi nappasin mukaani!

ps. say hello to mustalle "like" sydämelle, musta se on jotenkin niiin söpö!

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. "Harmi, kun mun vaatekappi ei ole mallia pohjaton" , pikemminkin "harmi, kun mun vaatekaappi ei itse maksa vaatteitaan! :D

  Ihania ostoksia, jälleen! :)
  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, tuo olisi kyllä niin bueno!! Paitsi, sitten jos vaatekaappi maksais mun vaatteet, niin voisi se samalla olla pohjatonkin ;D

   Poista
 2. Miksi ihmeessä ne kaapiin pitäs mahtua? Hyviä paikkoja on myös: Sohvan tyynyjen välit,Sängyn patjan alla,kaapin päällä.. Kyllähän näitä riittää.
  Www.outin-laiffii.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja ihan perinteinen lattiakin toimii vallan mainiosti!

   Poista