2/01/2015

Tuiskuttakoon

"Eihän me nyt mistään sokerista olla tehty välissäoishyväpudistellalumiapois eipaljooluntasadajoo voiettänaurattaa herttinlettasmikätuisku kameraankatsominenonniinlastseason
Heissan toverit, mitäs teille kuuluu? Täällä ilmoittautuu yksi todellinen sunnuntailaiskiainen, mitenköhän tämä viikon viimeinen päivä aina näin tahtookin pyhittyä sohvalla lahnailuun.. Mutta ehkäpä ihan hyväkin, että olen ottanut tänään ihan rennosti, kun kovasti flunssanpoikanen yrittää iskeä päälle, en tykkää yhtään! Ja eikös se niin ole, että tunnolliset työntekijät sairastaa vapaapäivinä vai miten se meni.. Yh, jospa tämä nyt vain menisi ohi ja selviäisin pelkästään tällä ärsyttävällä alilämmöllä ja kurkun iljettävällä limaisuudella, mulla, kun olisi vaikka mitä kivaa suunnitelmissa huomisellekin ( it's only you and me netflix all day long ) kröh..

   Niin ja eihän pieni tuisku estänyt meitä käydä vähän kuvailemassa, onneksi oli lasit suojana naamalla, etteivät hiutaleet lennelleet silmiin, ei enää levinneitä ripsareita eiku! Ja pitkästä aikaa kaivelin vaatekaapin syövereistä mun ainokaiset reikäfarkut, jotka itte asiassa ovat luokkaa oho sauma repes, ei ollut kovin kestävät ompeleet "kulutuksissa" , hehe! Mutta ei kait mulla muuta kuin oikein ihanaa alkanutta helmikuuta ja me nähdäään seuraavassa postauksessa! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. Ihana asu ja olet hurjan kaunis, vautsi!! :-) <3

  VastaaPoista
 2. Haha, sun otsikko on niin sulonen!<3 Ja tosi kivoja kuvia.:)  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätkö tuo vaan putkahti mun päähän yhtäkkiä ja piti heti kirjoittaa ylös, etten unohda!! :-D
   Kiitos sinulle ♥

   Poista