2/28/2015

Leppoisa lauantai

"Viimeiset kuulumiset näin helmikuulta" puolitettupää väsymuru neulomisvimmapahimmallaan vaaviänkeevaikkaväkisinlaatikkoon
Moiksun! Ihan hullua, että huomenna on jo maaliskuu, mihin tämä kuukausi oikein kadota hupsahti?! Mutta mitenkäs teillä viikonloppu on sujunut? Mehän eilen Nikon kanssa töitteni jälkeen marssittiin hakemaan reilu kilo irtokarkkia ja makoisa pitsa siihen kaupan päälle, vedettiin kyllä niin mässyöverit sarjojen parissa, ettei tosikaan! Tosin herkuttelu on jatkunut hyvää vauhtia koko tämänkin päivän, kun käsi tahtoo koko ajan eksyä karkkipussin uumeniin.. Mutta puolustukseni voin kertoa käyneeni reippaana tänään pitkästä aikaa taas salilla, tosin huomenna oon ihan liikuntakyvytön todennäköisesti, mutta ei auta, taisinpa luvata lähtä puntteja nostelemaan seuraavanakin päivänä ja sitä seuraavana..

   Pitkästä aikaa kiskoin punaista hametta päälle, ihana piristysruiske muuten melko harmaalloiseen päivään, hoi aurinkoo, älä jätä! Ei sillä, että mun viritelmä ottaa edes yksi onnistunut kuva asusta oli kombo teippirulla, paperia ja salamavalo, kaikkea sitä tekeekin blogin vuoksi, kun huomaa, että oho siellähä on jo pimeetä! Niin ja meidän Murulla on jonkinmoinen pakkomielle kaikkiin laatikoihin ja muovipusseihin, sen on ihan pakko ängetä sellaiseen ja kuvista voittekin arvata sen uusimman villityksen, pikkuinen kori! Mutta eipä tässä muuta, nähdään taas pian! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. ei vitsi ku kuulostaa kivalta toi teijä eiline! itekki kävin tänään salilla, haha, kyllä siitä niin upee fiilis aina tulee (vinkvink postasinkin tänään vähä tylsää postausta siitä mutta jos aikaa on nii käy kurkkaamassa > http://littlewisher.blogspot.fi/ )
  oon aina ihaillu tota sun punasta hametta, ihan törkeen söpsö, sopii sulle tosi hyvin♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin mässyntäi, että huhuh! :D Saa nähdä huomisen fiilikset, että onko miten paikat jumissa..! Oi pitääpä käydä katsomassa, kiitti vinkistä! :)
   Ja se on ihanan pirtsakka, tykkään! ♥

   Poista
 2. onpa kivoja kuvia! Ja kyllähän se herkuttelu on sallittua kun salilla on tullut rehkittyä? xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, on se luksusta karkkipussi vierellä kattoo sarjoja! :D

   Poista