1/25/2015

Ylös, ulos ja lenkille

"Sanotaanko vaikka näin, etten oo se kaikkein liikunnallisin ihminen maan päällä"

Mä tiedostan, tunnustan, koen olevani aivan rapakunnossa. Minä ja liikunta ei olla moneen vuoteen mahduttu edes samaan lauseeseen varsinkin, kun lukion aikana viimeistään karsin pois kaikki vähänkään liikunnalliset harrastukset pois päiväjärjestyksestä, ei niille ollut mukamas aikaa. Siitä taisi alkaakin mun ja tv-sarjojen koukuttava toveruus, josta nautimme vieläkin hyvin sopuisasti..
niiettämikäurheilu    En mä tiedä johtuuko tämä uudenvuoden tuomasta "uusi minä" -villityksestä vaiko mistä, mutta mä olen herännyt jonkin näköiseen todellisuuteen, ettei tämä voi näin jatkua. Koko tämän syksyn mä olen yrittänyt skarpata itteäni treenaamaan ihan näin mukavasti kotosalla neljän seinän sisällä edes sen pari-kolme kertaa viikossa erilaisten appien avulla muun muassa, mutta aina se innostus on lopahtanut yhtä nopeasti kuin alkanutkin. Sitä muka "unohtaa" treenata vaikka puhelin huutaa vieressä, että päivän treeni on tekemättä you lazy son of a bitch!
netflixaiheuttaariippuvuutta    Ehkä mä olen vain äärimmäisen mukavuudenhaluinen ihminen, mun ajatusmaailmassa kaakaokuppi kera hyvän tv-sarjan voittaa satanolla hyytävässä pakkasessa töppöstä toisen eteen tarpomisen. Ei sillä, että olen kyllä oikein hyvä keksimään huonoja tekosyitä itselleni, että miksen voisi vaikka käydä läheisessä puistossa virkistäytymässä lenkkeilyn merkeissä, siellä on kylmä, viima on hyytävä, pitäisi kipittää portaat alas, vaatteetkin olisi hyvä vaihtaa, on nälkä, jäi niin jännään kohtaan jakso, pakko kahtoo toinen, oho siellä on jo pimeetä, ei voi lähtä enää..
aimikätreenaus    Nyt mä olen kuitenkin (toivottavasti) tarpeeksi rämpinyt mieleni sopukoissa saamattomuuttani liikunnan suhteen ja päättänyt potkia tätä takamusta vihdoinkin ylös sohvan syvyyksistä. Mä tein jotain sellaista mitä en olisi ikinä, koskaan, never ever tapahtuvan, nimittäin hommasin treenivaatteet, ostin salikortin, ajattelin käydäkin siellä! Kaiken lisäksi aloitin tämän päivän niinkin tarmokkaasti kuin lompsin ulos kävelylle, mikä on mulle huikea saavutus! Ehkä tästä asiasta kirjoittaminen tsemppaa mua jatkamaan, ehkä tämä jää taas yritys hyvä kymmeneksi, mikä voi olla kröh hyvinkin mahdollista.. Muita samassa lätäkössä rämpiviä, vinkkejä motivaation ylläpitämiseen? Eipä mulla muuta kuin, että nähdään seuraavassa postauksessa! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. täällä ilmottautuu yks samassa lätäkössä rämpivä toivoton liikunnanharrastaja... ei oo sitte ollenkaan mun juttu :D hyvä etten oo yksin, mut tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä kyllä tarvitaan, ettei tämä homma jäisi taas ihan kokonaan "kesken" :D
   Mutta on kyllä lohduttavaa kuulla, etten oo yksin!! :))

   Poista
 2. Kehotan kokeilemaan jotain sellaista treeniä, joka tulee videolta tai sit hyppäät vaan mukaan joillekkin ryhmäliikkatunneille! Itse asun perukassa ja täältä treeni- tai jumppatunneille lähteminen on hieman hankalampaa, kun välimatkaa kertyy 30-60 km suuntaansa.. Mä olen sellainen treenaaja (ihan vasta alkanut itsekin), että tarviin tietyn rytmin ja jonkun joka ikäänkuin "patistaa" jaksamaan. Siksi vielä tähän vaiheeseen erilaiset "katso liikkeet ja treenaa itse" -treenit on mulle vielä kinkkisiä. Innostuinkin KUNTO PLUSsan Bootcamp DVD-sarjasta. Aivan mainioita! Voit treenata jonkun kanssa sillon kuin sulle itselle sopii ja voit itse vielä valita treenin haastavuuden ja keston. Mulla ainakin on nyt kolmen viikon aikana noussut treeni-into uusiin sfääreihin ja aina välillä jopa odotan malttamattomana päästä iltaisin vetäisemään treenin. :) Mulla noita levyjä ei taida olla kuin joku 7 kappaletta, mutta kyllä niilläkin jo hyvin pystyy treenailemaan. Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi videojuttu vois olla toimiva muutes!! Mä jotenkin vierastan ajatusta ryhmätunneista, kun työvuorot hyppii tällä hetkellä miten sattuu, niin olisi viikkoja milloin pääsis illalla, milloin aamulla, mutta pitääpä pistää korvan taakse, kunhan opiskelut alkavat syksyllä, että josko sitten aloittaisi! :))

   Vilkaisinkin tuota DVD-sarjaa ja mielenkiinto kyllä heräsi, nuo voisivat olla se juju, millä saisin sen pienen kipinän treenaamiseen!! Nimimerkillä viime viikon lenkki jäi väliin vedoten flunssaiseen olotilaan :'''D

   Poista
  2. Kunhan pääsen itsekin opiskelemaan ja muutan ihan ihmisten ilmoille, niin erityisesti ois intoa aloittaa käymään ryhmäliikkatunneilla (kun on tässä saanut vähän kuntoa nostettua ensin ihan kotosalla... :D ).

   Ja noista dvd-sarjoista vielä.. Se ensimmäinen levy tais maksaa vain euron + postikulut, jolla pääsee tutustumaan sitten oisko oma juttu. :) Voin suositella lämpimästi, nimittäin kolmena iltana peräkkäin on täällä treenailtu ja ihan harmittaa kun tulee jopa kaksi lepopäivää väliin. :D Terveisin minä vaan, joka ei ikinä ajatellut, että treenikärpänen vois puraista NÄIN pahasti.

   Poista
  3. Joo se on itelläkin ollut tarkoituksena, ettei viiden minuutin jälkeen ole silleen kuolema, ei pysty! :-D Samalla kanssa ois taka-ajatuksena mulla, että saisi ehkä kenties kavereita uudelta paikkakunnalta sitten harrastuksen merkeissä!!

   Eikä!! Saisi se treenikärpänen vierailla täälläkin! Mä olenkin tässä mietiskellyt kovasti, että tilaisko vaiko eikö vaikka sen yhden edes kokeeksi, kun ei tosiaan ole pahan hintainen! :)

   Poista