1/24/2015

Viimeaikaiset kirppistelyt

"Kirpparihirmu on näköjään taas ollut penkomassa vähän lootia"
kirppishaukkaliikenteessä piiloudutaanpaidansisään reikäpaita mustakauluspaitawihii
Hellurei! Vihdoinkin minäkin pääsen nauttimaan tästä viikonlopusta, huominen vapaapäivä tulee kyllä enemmän kuin tarpeeseen, nimimerkillä lihakset vieläkin juntturassa salireissun jälkeen, mihin liittyen mä olen suunnitellutkin postausta lähipäiville! Mutta tähän väliin ajattelin tosiaan koota tällaista pientä katsausta viimeaikaisiin kirpparilöytöihin, ei sillä, että pitäisi kyllä jaksaa käydä vaatekaappi oikeasti kunnolla lävitse ja karsia pois sellaiset, joita en enää käytä, syytän liian pientä vaatekaappia siitä, että vaatteet tahtovat valua ovelasti elämään lattialle. Mulla vain on sellainen pieni ongelma, että kun vaatekappaleesta x olisin luopumassa, niin yhtäkkiä sille keksiikin vaikka mitä käyttöä, voi kun tämä onkin ihana ja se siitä operaatiosta turhat veks!

   Tosiaan näiden löytöjen kanssa lompakko ei paljoa päässyt keventymään, esimerkiksi ylimmässä kuvassa vilahtava perushenkkamaukkatoppi 10 senttiä! Oma lempparini näistä on satanolla tuo college, jota oon nyt aikalailla pari päivää putkeen pitänyt mukavuutensa ansiosta, hyvänä kakkosena tulee musta kauluspaita, jota olinkin kaivannut vaatekaappini jatkoksi valkoisten rinnalle! Mutta ei kait mulla muuta, ajattelin kääntää telkun AVAlle ja kahtoa vihdoinkin Black Swan -leffan, totta kait puikot vimmatusti viuhtoen samalla! Oikein hyvää viikonloppua ja nähdään taas pian! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

8 kommenttia :

 1. Oot kyllä tehnyt hyviä kirppislöytöjä:)

  http://jonnandjonna.blogspot.fi/

  Linkkaa blogisi postaus käynnissä!

  VastaaPoista
 2. http://nhattaravuori.blogspot.fi/2015/01/linkkaa-blogisi-suosikit.html blogisi pääsi suosikkeihin! :)

  VastaaPoista
 3. Voi ootpas löytäny upeita juttuja :)! Kumpa täälläkin päin olisi vähän parempi kirppis, niin pääsisin itsekkin penkomaan mitä löytyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Mä en kyllä osaisi olla ilman "kunnon" kirpparia, kun tykkään niin tehdä löytöjä! :D

   Poista
 4. oi ootpa tehny hyviä löytöjä!:)

  ihanhelmiblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista