1/27/2015

Talvisissa tunnelmissa

"Pitkästä aikaa asukuvia kombolla jalusta ja itselaukaisin" kätösetpakkastapiillossa katsotaanlähempääeiku lasiteikarkaa
Huomentapäivää! Oi, että mä tykkään iltavuoroista siinä mielessä, kun saa loikoilla sängyssä peiton alle käpertyneenä niin pitkään kuin melkeinpä huvittaa! Eikä Nikokaan ole täällä kämpillä, niin saan viettää sellaista omaa pientä laatuaikaa, kahtoa ihan mitä hömppäohjelmaa haluan, kuunnella just sitä musaa mikä mieltä ilahduttaa, yrittää saada koulutehtäviä eteenpäin tehtyä.. Mutta onhan tässä huonotkin puolensa, koko ajan tulee kelloa katsottua, apua, enää x verran aikaa, että pitäisi olla lähdössä ja yleensä kellään muulla ei ole aamusta aikaa vaan ovat justiinsa esimerkiksi koulussa, möh.. No onneksi ensi viikolla saa taas heräillä herätyskellon mukaan!

   Mutta tosiaan, uusi kauluspaita pääsi heti käyttöön, aivan ihania nämä tällaiset pikkupakkaskelit, tarkenee kuvia ottaa, eikä tarvitse sellaista eskimovarustusta selvitäkseen hengissä! Niin ja mulla on jonkin asteinen hiuskriisi, kun nämä punaiset latvat ovat nyt olleet mulla sellaisen reilun vuoden, mä kyllä tykkään näistä ihan hirrmuisesti, mutta pikku hiljaa takaraivossa on alkanut kyteä ajatus, että vaihtelu voisi virkistää.. Kaiken lisäksi ainainen juurikasvun pois värjääminen ärsyttää, niin ja Nikokin on painostanut, että värjää takaisin vaaleaksi, muttamutta, koko se värinpoistoruljanssi, jauks! Mutta ei kait mulla muuta kuin nähdään taas! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

  1. Voi että miten ihania kuvia! :)) muutenkin tosi kiva blogi sulla! :))

    <3:http://sannamarian.blogspot.fi/

    VastaaPoista