1/14/2015

Sieltä sun täältä

"Koneen kätköistä kaiveltuja kuvia, olkaa hyvä"
karvakasa
Aina yhtä hömelö on kyllä kotopuolen toinen koiruli, nimensä mukaisesti vähän hukassa tuo Hukka.
tablettiinos
Ah, kuinka kätevä onkaan ollut joululahjaksi saatu blenderi, nakkele vain kaikkea mahdollista sinne ja pidä sormet ristissä, että muodikas smoothie hivelisi makuhermoja. Niin ja tabletti on ollut kovassa käytössä, en ole kyllä katunut heräteostostani, vielä kun suojakuoret tulisivat jo postissa, cant wait!
aamuaurinko
Aamuaurinko on kaunis, ei lisättävää, piste.
rättiväsynytoine
Toinen on ihan väsynä, eihän tuota söpöläistä raskinut siirtää, että olisi itte sohvalle päässyt löhöämään!
lalalacoste
Minä ja Lacoste ei olla koskaan oltu ylimpiä ystäviä, koska hinta, mutta kirpparilla tiemme kohtasivat kolmen euron hintaan! Okei, nämä oli sellaiset vähän nudehtavat alunperin, mutta sukellus kloriittiveteen teki ihmeitä! Tosin kovan käytön seurauksena uusi pesu ei olisi hassumpi idea, mutta on noilla hyvä kyllä tallustella!

Moikka! Ajattelin tosiaan näin tähän vapaapäivän päätteeksi koota postausta vähän sekalaisilla kuvilla, jotka syystä taikka toisesta eivät ole tietänsä aikaisemmin löytäneet tänne blogiin, liekö navigaattori reistallut vaiko mikä Google mapsi ollut käytössä.. Mutta ei mulla kummempia, Grimmin neloskausi on korkattu, pitäisi ehkä vakavasti harkita tätä löhöämisen vähentämistä eiku.. Kuitenkin nähdään taas seuraavassa postauksessa! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti