1/06/2015

Puikot ovat heiluneet

"Eihän tämän työn parissa vietetty kuin sellainen kuukausi"
korvisheru finally totutellaansitrilleihinkin vähänhapsudetailssii
Hellou! Tässä se nyt on, huivi, jonka parissa olen puikkoja heilutellut kädet kipeiksi saakka nämä viime viikot. Niin monta tuntia vietettynä sohvan nurkassa, Misfits alusta loppuun, päälle vielä Heroesin ykköskausi, puhumattakaan mun uudesta villityksestä Grimmistä, ai että! Mä olen kokenut tämän projektin kanssa epätoivoa, eikö tämä ikinä valmistu, voi paska, pari kierrosta sitten taisi unohtua ylivedot tuolta, puretaanpa takaisin, eieiei silmukat älkää karatko, miksi minä.. Mutta niin siitä vain tässä postauksessa näkyvästä rääpäleestä tulikin kuin tulikin näpsäkkä lämpöinen ihanuus, vieläpä ihan itte tehty, kelpaa kyllä kaulaan kietaista! Vai mitä mieltä te olette, tuliko onnistunut näperrys?

   Tavallaan nyt on kyllä tosi haikea fiilis, kun huivi on nyt valmis, siihen ehti jo niin tottua, että se oikein odotti sohvan nurkassa, että milloinkas taas jatketaan. Mutta ei hätää, mä olen jo hamstrannut tänne kämpille parit käsityölehdet uuden projektin toivossa, vielä on suunnitelmat vähän auki, että mitä seuraavaksi, tartutaanko puikkoihin vaiko virkkuukoukkuun pitkästä aikaa! Kovasti houkuttelisi ohje uudesta penaalista, vanhasta, kun tulee jo kynät läpi.. Kattellaan nyt, että mitä sitä oikein keksii! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. Just kirjoitin blogiin faktapostauksen jossa kerroin et mulla on silmälasit mutten käytä niitä koska en koe et ne sopii mulle... Miten jollekki voi sopii noin hyvin lasit kun sulle?! VAU<3 Oon ihan kateellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun mä sain nyt talvella kuulla tuomion, että lasit ois syytä hankkia, niin olin just samaa mieltä kuin sä, että ei mulle lasit sovi herranjumala sentään! Ihan paniikissa googlettelin jo piilolinssejä, kun optikkoliikkeistä ei mikään malli oikein tuntunut istuvan, kunnes sitten nämä tulivat kohdalle! Vielä näissäkin on totuttelemista, mutta oon kyllä ollut tyytyväinen! :)
   Kiitoksia aivan ihanasta kommentistasi ♥ :)

   Poista
 2. Ihanat lasit sulla, käy sulle mitä parhaiten! T. Toinen pappalasien onnellinen omistaja.
  Ja tosi hyvännäköinen huivi! Toi on muuten aivan mahtava fiilis, kun on käsityö odottamassa sohvan nurkassa seuraavaa iloista neulomis/virkkaus hetkeä.. Itse juuri virkata suoputin maailman söpöimmät tohvelit ja nyt oon kaksi viikkoa virkannut seuraavaa työtä.. :P Harmi vaan, että mulla ei ole oikein ketään käsityö-hengenheimolaisia, jotka ymmärtäis kuinka terapeuttista ja hauskaa hommaa käsityöt oikein on. Kaverit pitää mua varmaan aivan mummona jo..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme kyllä oon tykästynyt näihin laseihin kovasti!! Älä vaan, mun piti aloittaa ihan uusi neulomisoperaatio, kun villasukista hävisi yksi puikko mystisesti, sen löytymistä odotellessa..
   Oi, vähänkö söpöt tohvelit, kävin kurkkimassa! :))
   Ei mullakaan oikein ole kohtalotovereita käsitöiden suhteen, välillä kyllä tuntuukin ihan mummolta, kun sohvan nurkassa puikot heiluten toljotan telkkaria! :''D

   Poista
  2. Mulla on neuloessa pieni neuroosi noiden puikkojen kanssa, nimittäin pitää aina aloittaessa ja lopettaessa laskea puikot, että onhan kaikki tallessa. :D

   Poista
  3. Eikä!! :D
   Ehkä munkin pitäisi harkita tuota taktiikkaa niin puikot pysyisivät työn ajan tallessa :'''D

   Poista