1/12/2015

Kirpsakka on pakkanen

"Melkein saatiin hovikuvaajan kanssa heittää hyvästit sormille" jaksaatuiskuttaaaimikätuiskumuka kiitettävästipakkasta enskerrallakatonsäätiedotuksen
Heippa! Sanotaanko vaikka näin, että oli melko jäätävä kuvausreissu tuossa viikonloppuna, ei se itse pakkanen niinkään ollut pahamainen killeri, vaan tuo kirottu viima! Sehän siinä hauskaa olikin, kun hiukset tykkäsivät olla enemmän kuin mielellään naamalla, suussa, ylipäätänsä kaikin puolin tiellä taikka dramaattisesti liihottelivat missä sattuu, vähän jos rajasivat onnistuneiden kuvien kirjoa pienemmäksi.. Mun ei tarvi varmaan edes mainita tuota lumituiskun tuomaa iloa koko touhuun, ehkä ens kerralla katon säätiedotuksen/lämpömittarin/käyn parvekkeella ihmettelemässä ja kiskon eskimovaatetuksen niskaan tarpeen vaatiessa!

   Mutta näissä kuvissa näkyy kuitenkin kätevästi paremmin mun uudet ihanuudet, lastenpuolelta haalittu takki ja rakkauspakkaus kenkulit, musta ainakin vaatteet monesti näyttää ihan eriltä henkarissa kuin sitten ihan päällä! Nimimerkillä liian monta kertaa käynyt silleen, että oi mitenkäs täydellinen vaatekappale se tuolta rekistä oikein kurkistaa, mutta sitten sovituskopissa sitä vain miettii, että miksi ihmeessä edes vaivauduin kiskomaan ylle tätä hirvitystä, äkkiä pois silmistä.. Mutta hei, ei kait mulla muuta, Niko kärsimättömänä haluaa, että katotaan vielä pari jaksoa Grimmiä tälle iltaa, jotenka oikein ihanaa alkavaa viikkoa teille, nähdään seuraavassa postauksessa! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti