1/31/2015

DIY uusi ilme vihkolle

"Kyllä nyt silmä suorastaan lepää kantta kattellessa"
eiedestylsävaanihankamala
Heissulivei ja toivottavasti teillä on ollut rattoisa viikonloppu tähän mennessä! Ajattelin näin tähän lauantai-iltaan pienoista diy-postausta väsäillä ilmoille, kun sopivasti tuossa viikolla kävin Suomalaisessa, eikä mikään vihko ilahduttanut oikein silmääni. Lopulta tyydyin tuollaiseen numerosekasortoon, joka ei ainakaan mun mielestä ole ihanteellinen reseptivihkon kanneksi, kun luvut hyppii silmille ennen kuin on ehtinyt ainesosia ottaa edes esille. Mutta ei hätiä mitiä, ehostetetaan sitä hieman nätimmäksi!
mittailuhommia
   Aivan ensimmäiseksi kannattaa mitata vihko suunnilleen, että tiedät minkä kokoisen uuden tyhjän pohjan klikkaillet kuvanmuokkausohjelmassa auki ja lisäksi se tulostuu suorilta oikean kokoisena! Sitten vain asettelet haluamasi kuvat järjestykseen, lisäilet tekstiä ja mitä nyt ikinä keksitkään!
salaisetreseptiteiku
   Yleensä mä olen tottunut menemään menetelmällä, että kasa lehtiä viereen, sakset toisessa kädessä ja liimapuikko toisessa, niin oli ihan kiva kokeilla jotain hieman erilaista! Kanteen valikoitui kuvia We♥Heartista, ei sillä, että meni hetki asetella noita, kun reilut parikymmentä layeriä, tihrusta siinä, että missäs olikaan kuppikakku x, voi ei nyt liikkui piirakka y väärälle paikalle..
tadaaitsready
   Sitten, kun olet tyytyväinen tuotokseesi, napsauta tulosta, leikkaa ylimääräiset reunat ( itse jätin taitosvaran nurjaa puolta varten ) ja asettele paikoilleen! Omasta reseptivihkostani tuli tuollainen, että kuola alkaa valumaan ennen kuin mitään on saatu uunista poikkeen, kaiken maailman ylisöpöjä herkkuja tuli laiteltua tuohon! Enää puuttuu kontaktimuovilla päällystys, eiköhän se ole ulkopuolisesti aikalailla viittä vaille valmis!minäkokkaamassa
   Nyt enää puuttuu vihkosta ne itse reseptit! Kyllä mä yhden sinne jo raapustelin, viime viikon takaisen kinkkupiirakan ohjeen, mutta eiköhän tuo pikku hiljaa ala täyttymään, kunhan vain sisäinen kokkini pääsee valloilleen! Musta tuosta tuli melkoisen näppärän näköinen, mitäs mieltä olette? Ja onko teillä tapana tuunailla teidän vihkoja? :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. musta on aina ihanaa koristella vihkoja! tosta sun reseptivihkosta tuli tosi söpö :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin heti jotenkin kivempi tarttua vihkoon, kun se mieleisen näköinen!! :)
   Oi kiitos, kelpaa nyt kokkailla ♥

   Poista
 2. Todella kiva blogi sulla! Kirjoitat hyvin :-)

  fashion-teaparty.blogspot.com

  VastaaPoista