1/04/2015

Aleja kaikkialla

"Oon heikko, en voi vastustaa aleissa kiertelyä"
aletonrakkauttaeiku
Terve toverit! Tämä vuoden vaihtuminen ei todellakaan ole ollut mitään elämäni parasta aikaa nimimerkillä oon ollut vähän kipeänä ja sen seuraukseni mieli maassa kuin mikäkin lehmän häntä. Mutta nyt, tänään heräsin vihdoinkin pirteänä peipposena, koska olo oli pitkästä aikaa muutakin kuin sellaista etovan kurjaa. Tämä blogi koki siis pienen tahattoman hiljaisuuden, mutta nou probleem, kunnossa ollaan taas ja ajattelin jakaa teille muutamia aleostoksia, jotka ehdin ostaa joulupyhien jälkeisenä ruuhkaisena lauantaina, jolloin koko muukin kansa oli metsästämässä parhaimpia aleja! Oltiin ihan porukalla katsastamassa Oulun tarjontaan ja kävin ensimmäistä kertaa myös Ideaparkissa, huisia!
glitteriiii
   Okei, mullahan on siis ennestään ollut tuollainen ylikätevä lompakkokuori, mutta.. Se on kokenut lievästi sanottuna kovia, kun Muru on pitänyt sitä purulelunaan, magneettikin on lähtenyt irti kertaalleen ja epätoivoinen ompeluyritys johti siihen, ettei se yltänyt menemään enää ollenkaan kiinni! Jotenka eiköhän ollut korkea aika ostaa uusi vihdoinkin! Lisäksi mukaan tarttui söpöt nappikorvikset, jotka ovat olleet ostoslistalla vuodesta nakki ja pottumuussi!
uustakkionmakia
   Mä oon ihan rakastunut tähän takkiin, jonka löysin henkkamaukan lastenpuolelta 15 euron hintaan, eihän se normaalisti ollutkaan kuin vaivaiset neljäkymppiä, vähän säästöä huomattavissa! Tosin kokotarjonta ei ollut kovin kattava sattuneesta syystä, jotenka paksuimpia neuleitani en kyllä kovin mielellään lähtisi tunkemaan tuonne alle, mutta muuten, aivan ihana, kultaiset yksityiskohdat ja kaikki, varsinkin auki tykkään pitää huivien kanssa!
lisääfarkkujaeiookkaankaapittäynnä
   Mulla on kyllä sellainen periaate ollut aina, että kun aleja kierrellään niin mitään normaalihintaista ei sitten myöskään osteta. Mä vähän kuitenkin lipsuin tästä BikBokissa ( ja okei Glitterissä myös kröh ), kun mulla ennestään löytyy samaa mallia olevat korkeavyötäröiset farkut viininpunaisina, niin sitten sorruin ostamaan prikulleen samanlaiset tummansinisinä vain. Mutta nuo ovat kyllä hyvät jalassa, eikä sellaiset ärsyttävästi puristavat vaikka istua löhjöttäisi miten sattuu!
elämänikalleimmatkengät
   Mä kuolasin näitä Aawen kenkiä jo Ideaparkin Clickissä, mutta siellä ei ollut kokoja lähellekään mun pientä jalkaa. Auta armias, kun sitten keskustassa näissä sattuikin olemaan 36 se yksi ainoa pari ja ne istuivat täydellisesti, mutta kyllä hintalappu kirpaisi silmiä ja pahasti, reilu viiskyt euroa hintaa vielä jäljellä vaikka kuinka olivat puoleen hintaan! Loppujen lopuksi äitee sitten totesi, että ostaa ne, kun ovat niin mun näköiset, ja totta tosiaan ovat kyllä ihanat, aitoa nahkaapa vieläpä! Samalla nousivat kyllä mun kalleimpien kenkien joukkooon..

Ootteko te tehneet alelöytöjä? :)


Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

 1. Ihania löytöjä! Mulla oli tarkotus kans mennä Ouluun alekoreja kiertelemään, mutta suunnitelmat muuttu, ja taitaa jäädä mun alelöydöt löytämättä.. Mutta onneksi netissä vielä ehtii! :)


  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsit! Itsekin olen netissä kuolaillut, mutta en ole uskaltanut tilata, kun ei tiedä onko sopiva ja sitten se palautusrumpa! :D

   Poista