12/18/2014

Rakkaat Ray-Banit

"Miksi mä luulinkaan, että lasien hankkiminen olisi piece of cake" mahtuukoteloon tukkanutturallarillitpäässä raybanbaby älykkyysosamääränousussa
Moikka! Mä en tiedä mitenkä on mahdollista, että pienellä ihmisellä voi olla yksien silmälasien hankkimisessa niin paljon epäonnea kuin mulla! Tällä viikolla sain nimittäin viestin vihdoinkin, että nyt olisivat lasit valmiit haettavaksi ja minähän riensin innoissani sinne justiinsa ennen työpäivää, sangat siinä taivuteltiin kuntoon ja lähdin maailma kirkastuneena liikkeestä ulos. Se ilopa jäi lyhyeksi.. Työpaikalla ehdin nimittäin vihdoinkin tarkastelemaan laseja kunnolla pukuhuoneessa ja sitten mä näin sen, naarmunpahaisen juuri siinä nenän päällä olevassa kohdassa, ilkeän valkoisen vieläpä. Eikä siinä tiennyt itkeäkö vaiko nauraa, kun hetken päästä mietin enkö mä osaa laseja laittaa koteloon, kun ei kiinni mene sitten millään..

   Mähän en ymmärrä laseista vielä oikein mitään, sen verran, että linssit ja kehykset on kaksi eri asiaa, jotenka onneksi äitee lähti seuraavana päivänä mukaan selvittämään mitenkä toimia herra naarmun kanssa. Siinä sitten optikko haki vastaavat kehykset näytteillä olevista malleista, iski linssit niihin kiinni, että saan heti matkaani ehjät lasit, mutta hommapa ei mennyt niin helposti.. Ne "mallikappaleet" eivät asettuneet sitten millään, ne oli kallellaan vaikka kuinka sankoja väänteli ja käänteli, eivätkä ne istuneet päähän kuin nakutettu. Lopputulos, uudet kehykset tilaukseen, seuraavat kaksi viikkoa eletään kieroilla laseilla, joiden asentoa tulee korjailtua vähän väliä, tämähän meni hyvin, sain ainakin sopivan kotelon!

   Näissäkin kuvissa on itse asiassa nämä väliaikaiset lasit, kyllä näitä kehtaa pitää kotona ja autolla ajaessa, okei kaupassakin ovat ihan näppärät, mutta itseä häiritsee kyllä melkoisesti, kun eivät vain asetu saumattomasti, tuntuu, että ovat koko ajan ihan vinossa! Toivotaan nyt, että uusien kehyksien kanssa ei ole ongelmia! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

12 kommenttia :

 1. Näytät todella erillaiselta laseilla, mutta nätiltä! :) Pitääkin tottua, että sulla on lasit ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oohan tässä itelläkin melkoinen tottuminen! Kiitoksia! :)

   Poista
 2. Vau, sopii tosi hyvin sulle nuot lasit!

  VastaaPoista
 3. Vau Annika noi sopii sinulle tosi hyvin !! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osasin siis valita "oikeanlaiset" lasit, jes! Kiitoksia! :)

   Poista
 4. sulle sopii niin hyvin lasit! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ♥ Mä olin jo luovuttaa, että mulle ei löydy niitä oikeita!

   Poista
 5. Tosi hyvin sulle sopii lasit! :) tuntuu kyllä jännältä nähä sut nyt lasien kans, ku on tottunu näkemään sut ilman laseja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä vaan.. Hyvä, että ihteesä peilistä tunnistaa!! :D

   Poista
 6. Oi, onpas kivat pokat, sopii oikein mainiosti! Varsinki tossa alemmassa kuvassa korostaa sun silmiä ihan mielettömän nätisti. Oon itekkin suunnitellut vaihtavani nykyiset lasit joihinkin noitten tyylisiin tässä lähiaikoina. Harmi että sulla meni noin vaikeeksi niiden kanssa, mutta hyvä et saat sit kuitenki kohta ihan ehjät kehykset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, kyllä tällaisten sanojen myötä alkaa lasit tuntumaan heti paljon kivemmilta! Joo näitten malli on kyllä tosi kiva, just sellanen simppeli! Toivotaan, että ne olisivat sitten ehjät! :)

   Poista