12/13/2014

Maailmaa kalansilmän läpi

"Kyseessähän ei oo mikkään laaaajakaista vaan laajakulma" ethänoleturhaostos kalansilmäseon uusbeibe
Tässä se nyt on, mun uusi objektiivivaavi, Samyang 8mm fisu! Mä olen kuolannut tätä kuukauden päivät sen halpuutensa vuoksi, mutta nyt vasta tiemme kohtasivat, kun Tori.fistä bongasin tämän yksilön melkoisen huokeaan hintaan ja salamannopeana ehdinpä oikein ensimmäisenä viestiäkin laitella! Kai tämä nyt oli vähän tällainen aikainen joululahja itelleni, nyt ehkä riittää objektiiviostokset joksikin aikaa, kun vastahan mä 35 millisenkin hankin! Onko teillä tätä kalansilmää, kertokaa ihmeessä jotain vinkkejä tämän käyttöön ja mitä ootte tykänny! :)

   Innostuin tosiaan kuvaamaan teille ihan videotakin, kun sillä saralla on ollut vähän hiljaiseloa, tällä kertaa ei vain menty vaikeuksien kautta voittoon.. Abouttirallaa kuusi kertaa editoitu video, hiusten repimistä, viisi eri versiota juutuupiin ladattuna, uusi muokkausohjelma, tiedostotyyppien muuntelemista, eikä siltikään sharppia kuvanlaatua. Yleensä hoitunut ongelmitta, mutta nyt tekniikka petti, vähän pikseliä, mutta ei kai se haittaa. Jos lohduttaa, laadun voi vaihtaa kyllä HDksi, mutta niin, apua siitä ei taida olla.. Jospa ensi kerralla paremmin, toivottavasti tykkäätte kuitenkin, kun pitkästä aikaa videota väsäilin! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

8 kommenttia :

 1. Apua miten kiva video, oot jotenkin tosi sulonen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos! :3 Ehkä näitä videoita nyt alkaa näkymään useammin! :)

   Poista
 2. Oot tosi sulonen! =33 Mut siis mihin kalansilmälinssiä ees käytetään yleensä? =O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! c: Ihan kai sitä voi käyttää mihin itse kukin kokee sitä tarvitsevansa, laajakulmahan se on, ettei mikään makroilu oikein onnistu tosin! :) Itsellä mielessä olisi videot, maisemat ja ahtaissa paikoissa kuvaaminen erityisesti, saa nyt toki nähdä, että mitä kaikkea käyttöä tuolle oiken keksii loppujen lopuksi! :)

   Poista
 3. Ihana video! Toi fisu olis kyllä ihana, ja varsinkin ilotulitusten kuvaamiseen toi olis upee jos ennen uuttavuotta sais hankittua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mä en ajatellutkaan tuota!! Oi vitsit pakko testata uutena vuonna! :D

   Poista
 4. Toi on kyllä tosi kiva linssi! Mulla oli sama sillon kun vielä kuvailin Canonilla, aika leluhan se sinänsä on, mutta tosi kätevä varsinki bile- ja tapahtumakuvauksessa sekä hauskoissa ryhmäkuvissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämän kyllä nappaisin ehdottomasti mukaan johonkin esimerkiksi bileiltaan justiinsa! Ihan näppärä objektiivi hintaisekseen, saa nähdä kauanko kestää ennen kuin kyllästyy kalansilmämäiseen menoon! :D

   Poista