12/22/2014

Kuvakulma melko laaja

"Ulkoilutettiin kalansilmää vähän järvimaisemissa"
alkaapashämärtää penkkionjäässä maailmakallellaan kivamaisemaon eiihanollamaailmanlaidalla
Heissulivei! Eiköhän startata tämä alkava viikko mukavasti kalansilmämäisten kuvien kera, kun on ehditty vihdoinkin testailemaan uutukaista objektiivia Nikon kanssa! Tosin meinasi tuolloinkin tulla hieman kiirus, kun aurinko ehtikin luikkia ennen aikojaan piiloon, vaikka kuinka yritettiin kiirettä mukamas pitää.. Ja me ollaan niin laiskoja, ettei jakseta jalustaa kantaa mukana abouttirallaa ikinä, mutta ihmeen hyvin fisu piti pintansa hämäryydestä huolimatta, eikä ihan sutturaa tullut näistä kuvista, vaikka sormet olivatkin jäätymispisteessä! Niin ja tosiaan, ihan näppäräksi luokittelisin tuon Samyangin kalansilmän, mä niin näkisin itteni tuon kanssa turistina käsivaralla ottamassa kuvia naama + nähtävyys kombolla eiku.

    Oi, että joulu on jo ylihuomenna, mihin nämä päivät ovat oikein kadonneet, en oo ehtinyt edes luukkuja kalenterista availla! Niin ja tämän vuoden tavoite osta lahjat ajoissa taisi jäädä vähän vaiheeseen, nimimerkillä mitä ihmettä mä ostan appiukolle? Ja sen sijaan, että lähtisin tukka putkella kauppoja kiertelemään, niin suunnitelmissa olisi käydä nyt illalla kahtomassa se uusin Hobitti ihan elokuvissa, harvinaista luksusta tämmöinen, kun niin harvoin tulee leffoja kateltua muualta kuin kotisohvalta! Ootteko te käyneet taikka aiotteko ylipäätänsä käydä kahtomassa kyseistä elokuvaa? Eipä mulla muuta, alan tässä valmistautumaan pikku hiljaa lähtöön, että ehtii varmasti odotella sen vartin ennen kuin salin ovet edes avataan, nähdään seuraavassa postauksessa! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. Tosi kivoja kuvia ja siis wau, toi sun kirjotustyyli!<3 Teksti on ihanan persoonallista ja se sujuu jotenkin tosi luontevasti. Ei voi muuta kuin ihailla!

  smalldreamsinkku.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) ehkä musta tulee kelpo toimittaja kun kirjoitus luistaa! :D

   Poista
 2. Tykkään tästä blogista niin paljon! Sun kirjotustyyli, oikeastaan koko blogi, on niin persoonallinen.(:  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  VastaaPoista