12/03/2014

Joulufiilis karkuteillä

"Ja täten etsintäkuulutan mun kadonneen joulufiiliksen"
jouluvalot
   Apua, tässähän on oltu pari päivää jo joulukuun puolella, eikä mulla vieläkään oikeasti ole sellainen oi joulujouluihanaa -fiilistä. Jouluvaloja on kyllä kaiveltu esille, ostettu kynttilöitä tuomaan valoa pimeisiin iltoihin, leivottu levinneitä joulutorttuja, ostettu päivittäisen suklaa-annoksen tarjoaja kalenteri, joululahjoja pilke silmäkulmassa hankittu, mutta silti! Missä se mun jouluinen tunnelma oikein on, kaupassakin lähinnä korvat huusivat apua, kun pienen pojan ääni rääkyi joululauluja, vanha kunnon klassikko Last Christmas sen olla pitää!
valoatunnelinpäässä
   Tai ehkä mä en ole jotenkin sisäistänyt koko ajatusta, että sieltä se joulu tulee ja kohta oven takana kolkuttelee. Vasta tänäänhän sitä pääsi aamullakin yllättymään, kun auto oli yksi iso lumikasa, kappas vain, yöllä satanut lunta. Ehkä se on tosiaan ollut tämä kirottu harmaa sää, joka ei ole kyllä ollut innostaja oikein millekään ( nimimerkillä Netflix on paras kaverini tällä hetkellä ), joulufiiliskilleri, lumi nyt maahan kiitos!
joulukalenteri
   Mutta toisaalta, mä en malta odottaa, että pääsen käsiksi kinkkuun! Se on vaan jotain niin parasta, ei niillä laatikoilla ole niinkään merkitystä, kunhan pöydästä löytyy perinteinen skinka. Eikä toki lahjojenkaan saamisessa mitään vikaa ole jos totta puhutaan, piparit ja joulutortutkin ovat harvinaista herkkua! Ja no, saatoinpa vähän hyppiä innosta, kun uusimman työvuorolistan saadessani käteen huomasin, ettei mulla ole jouluna töitä, wihii, vapaapäiviä! Itse asiassa, tämän postauksen kirjoittaminen taisi nostaa mun joulufiiliksen aivan uudelle tasolle, mitenkäs teillä, joko odotatte joulua? :)

ps. Tänään se tapahtui. Mulle ostettiin lasit. Nyt vaan odotellaan pari viikkoa, että maailma kirkastuu taas.

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

 1. Hehe onnittelut laseista! :D Elämä muuttuu kummasti HD-laatuiseksi aina kun ne iskee päähän, välillä on hauskaa olla luvalla sokea ja hiippailla kaupungilla ilman. Itekkin pitäis käydä ostamassa uudet, mut se nyt on tommonen ikuisuusprojekti.

  Joulumieli ei kyl jotenki oo tarttunu tänne kans, väitän et sillä on jotain tekemistä iän mukanaan tuoman tylsistymisen kanssa. Eiköhän tää kuitenkin tästä, joulutortut kuitenkin maittaa ja partiolippukunnan jouluretki oli huippua! Tulevat pikkujoulupirskeet kaverien kanssa takuulla nostavat tunnelmaa vähän. Pääasia on se, että aattona osaa nauttia siitä kaikesta taas seuraavan vuodenkin odotuksen edestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitoksia! Saa nähdä mitenkä nyt niiden käyttöön vaan oppiipi! :D
   Sanopa muuta! Kyllä sitä aattona pitää osata nauttia! Ja ehkäpä ne pikkujoulut tosiaan vähän nostavat tunnelmaa ennen sitä h-hetkeä! :)

   Poista