12/08/2014

Aikainen joululahja

"Postilahjathan on sallittu avata ennen joulua, eiköstä"
hymypersuksissa onpaspinkkiä
Heissan! Postimies yllättikin iloisesti tuossa viime perjantaina tuomalla tullessaan suloisen postipaketin meikäläiselle! Kyseessähän oli ystäväiseni Tuulin joululahja, aluksi mulla mielessä kyllä oli, että säästän paketin kiltisti koskemattomana jouluun saakka, mutta sitten tämä alkoikin kysellä whatsappissa, että mitäpä tykkäsit, ai saanko mä avata tän ootas hetki. Sieltähän paljastui suklaata (namsk♥) ja jokaisen bloggaajan must have-tuote Baby Lips. Okei, tuo kyllä nousi mun uudeksi lemppariksi, koska se antaa sellaisen luonnollisen, mutta raikkaan pinkin sävyn huulille, me like, ihanaa piristystä tähän ankeaan alkutalveen!

   Niin ja kun edellisessä postauksessa ehdin jo hehkuttaa kuinka tilasin uudet syys/talvikengät itselleni, niin eiköhän tänään tullut sähköpostiin surullinen viesti, että rahat palautetaan tilille, kun tuote loppu, daaamn!! En oiskaan halunnut niitä eiku.. Ja hei, ei teillä sattuis olemaan ideaa, mitäkö poikaystävälle joululahjaksi? Yleensä mulla on kunnon master planit, mutta tänä vuonna pää lyö ihan tyhjää! Mutta ei mulla muuta, nähdään taas seuraavassa postauksessa! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

 1. Haha aws aikaiset joululahjat on just parhaita :D Mä yritän kaikin voimin pitää näppejäni erossa muutamasta paketista, jotka jo kaapin perällä odottelee avaamistaan.
  Uu pinkki baby lips! Mulla noi ei tosin toimi, huulet rohtuu entisestään jos yritän tunkea niihin baby lips -tuotteita. Mut hyvä jos sulla toimii ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, en kyllä itekään menisi vannomaan tuosta ite hoitavuudesta, mutta pinkki väri on kyllä valloittavan kiva! :) Koitahan pitää näppisi erossa! :D

   Poista