11/28/2014

Uutta projektia pukkaa

"Hirmuinen neulomisvimma sen kuin jatkuu ja jatkuu" neulomisvimmapahimmallaan kaksipariauunistaulos siitäselähtee
Heipsun! Mulla on täällä puikot heiluneet sitä tahtia, että sormissa menee kohta sellaiset langanmentävät urat! Conversemaiset villasukatkin ovat jo siinä vaiheessa, että pitäisi kengännauhat jostain kaivella ja pujotella, mutta enpä marketista huomannut ainuitakaan harmaita nauhoja, jotenka asia on jäänyt vähän lojumaan, ehkä pitäisi kelpuuttaa perusmustat tai -valkoiset, niitä kyllä löytyy hamstrattuina vanhoista kengistä vaikka muille jaettaviksi! Ainiin se merkkikin pitäisi virkkailla vielä, pikku vikoja, kyllä nuo kelpaa vaikka tuollaisinaan jalkaan kiskaista ainakin mun puolesta!

   Nyt, kun tähän neulomisen makuun on päässyt oikein kunnolla, niin mähän reippaana tartuin tämän syksyn hittiväriin baby bluehun tavoitteena saada nuo lankakerät lämpöiseksi kaulahuiviksi. Hitaasti, mutta varmasti tämä projekti onkin edennyt, oikein hyvin Netflixin katselukin onnistuu samalla, Nikon mielestä se on kyllä lähinnä creepyä, kun puikot heiluu ja silmät tuijottaa teeveetä, hehe. Ajattelin tosiaan tämänkin perjantai-illan viettää käpertyneenä sohvan nurkkaan kera puikkoen, jotenka ei kait mulla muuta kuin oikein hyvää viikonloppua teille! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. Voi että neuleet on vaan niin ihania!:) Itelläki on villasukat puikoilla ja kaulaliinaki pitäs neuloa, mutta oon aivan onneton käsitöissä. Pahasti näyttää siltä että paksu, lämmin kaulaliina jää vaan haaveeksi..


  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin puikot heilumaan, niin ehkä vielä tälle talvelle sen kaulahuivin tekemään! :) Saa kyllä nähdä loppuuko itellä innostus enne ku tuo oma huivi valmistuu! :D

   Poista
 2. Varo vaan, toi on tosi koukuttavaa! Ite kudon kesälläki villasukkia (monta kudottua kesää takana, liian monta sukkaparia kaapissa..) koska en enää osaa katsoa telkkaria ilman että kudon samalla D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta tuntuu jo, että otan ihan automaattisesti puikot käteen, kun istahdan sohvalle teeveetä kahtomaan! :D

   Poista