11/01/2014

Olin ihan vaan, että vau

"Lumiset maisemat voittavat kyllä sata-nolla loskapaskan"
ihanalumimaisema upeetmaisemattiellä oksavähänjäässä pikkupuro
Moikkamoi! Voi vitsit, että sai aamulla hieraista ihan silmiä, kun keittiön ikkunasta avautui aivan upea huurteinen maisema, plus ne parit paritalon katot, oli niissäkin sentään kerros lunta. Kaiken lisäksi vapaapäivä, ei kiirettä minnekään, sai kaikessa rauhassa katsoa uusinta American Horror Storyn jaksoa kera maitorahka-ananassekoituksen, yritys hyvä kymmenen syödä terveellisesti. Ihan oikeasti, ostettiin eilen ensimmäistä kertaa meidän pieneen jääkaappiin jäävuorisalaattia, niin, kyllä se tästä lähtee eiku. Ylitin itseni tekemällä tänään myös salaattia taikinakulhoon, joten kai nyt illasta kuppi kaakaota ja suklaakeksejä kuulostaisi ihan varteenotettavalta suunnitelmalta!

   Mutta, eihän sitä koko päivää kämpillä sentään köllötetty, vaan autolla hurauteltiin etsimään uusia makoisia maisemia kuvattavaksi tuossa iltapäivästä. Sai kyllä vähän väliä huokailla, että onpa kaunista, ainakin mun silmään näyttää paljonpaljon paremmalta kuin se ankea loskapaska. Mutta kyllähän sitten, kun kameran taakse vihdoinkin pääsi, niin hymy hyytyi ja aina muutamat ärräpäät lipsahti, kun sormet melkeinpä sinersi, hyrr, että oli vilpoisa keli! Mutta olihan se kyllä mukava käydä kuvailemassa kerrankin valoisan aikaan toisaalta, kertokaa mitä tykkäätte kuvista, mikä on lempparinne? Me nähdäänkin seuraavassa postauksessa taas! :)

Oliko teillä päin yhtä makiasti puut huurteessa?


Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

12 kommenttia :

 1. Vau vau vau, mitä kuvia! Varsinkin toi toiseks ylin!

  VastaaPoista
 2. Aivan upeita kuvia! Eilen kävin itse kuvaamassa huurteista pihaa ja ihan siedettäviähän kuvista tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! :)
   Varmasti niistäkin tuli melko upeita! :)

   Poista
 3. Niin olin kyllä mäkin nää kuvat nähdetty, siis vau ♥ Vihaan kylmää ja pakkasta mutta ei sille vaan voi mitään kuinka satumaisia maisemia ja satumaisia metsiä pakkanen tuo Suomeen tullessaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tämäkään vilukissa tykkää kylmästä, hyrr! Mutta nuo maisemat ♥

   Poista