11/03/2014

Muutama hupsu uutukainen

"Melkoisen valko-harmaa värimaailma valikoitui kotia vietäväksi"
kollaasivaatteistajee
Heissan! Eiköhän polkaista tämä viikko käyntiin Oulun löydöillä, itse reissustahan kerroin tässä postauksessa, mutta kalutaan läpi vielä nämä ihanuudet lävitse! Aloitetaan mun uudella rakkauspakkaus hameella, jonka bongasin henkkamaukalta. Mä näin tämän mallinuken päällä ja olin silleen, että jumankauta, tuon minä haluan. Meinasi vain paniikki tulla, kun kiertelin ja kaartelin ympäriinsä, eikä silmään meinannut millään pistää rekissä roikkuvaa hametta, mutta loppu hyvin ja kaikki hyvin, tuo nousi heti mun lemppari hamoseksi, söpö nahkainen vyötärökaitale kaiken lisäksi! Niin ja tuo henkkamaukan valkoinen paitis löytyi kirpparilta eurolla, tykkääntykkään, ihanan simppeli!
huivit
   Huiveja ei voi olla liikaa, varsinkaan näin tätä hyytävää syksyä ajatellen! Okei, jotain värikkäämpää olisi toki voinut kätösiin tarttua, mutta ehkä tämä syksyinen harmaus ja ankeus ovat iskeneet katalat hampaansa mun pukeutumiseen jollain kierolla tavalla. Ylempi pehmoinen huivi lähti matkaan Seppälän outletista puoleen hintaan, alempi puolestaan kirpparilta sopivasti euron hintaan!
paitoiiii
   Oon ihan hullaantunut collegepaitoihin! Iltojen pimentyessä on ihana kiskaista sellainen niskaan ja käpertyä sohvan nurkkaan seuraamaan sarjoja. Näin se mieli muuttuu, ennen kun kartoin niitä ihan tietoisesti! Tosiaan, harmaa college löytyi kirpparilta kolmella eurolla, niskalapussa lukee, että henkkamaukka, toi on just sopivan löysä, eikä sellainen moi, päätin pukeutua tänään jätesäkiksi. Valkoinen bomberitakki pitsillä kuuluu myös tähän kirpparilta löyty -kategoriaan, hintaa taisi olla parikolme euroo, ei paha! Tällaisia tarttui siis mukaan Oulun suunnilta, eiköhän se ole tältä erää heipat! :)

Mikä/mitkä olivat teidän suosikkeja? :)


Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

  1. Lemppari oli tuo valkoiinen paita & hamone :3 Ihana postaus, taas kerran!

    VastaaPoista