10/04/2014

Nilkkureilla tarkenee

"Varokaa vain kylmät syysillat, mulla on uudet kengät teitä vastaan"
kenkulitniineikenkuta Moiksun! Ei kyllä uskoisi, mutta mua alkaa kyllästyttämään toden teolla tämä teeveen ruudun yksitoikkoinen tuijottelu, niin paljon polttelisi lähteä ulos kuvailemaan uuden objektiivin kanssa, husshuss flunssa ( terveisin tätä menoa ei lähe ääntä )! Onneksi mä en ole vielä ehtinyt esitellä viime viikon kirppislöytöjä ( eikä tässä ole edes kaikkia, mun pitää tätä menoa vallata Nikonkin vaatekaappi ), niin mulla on jotain tekemistä, haha! Huhuh, hyvä, että otin nämä räpsyt alkuviikosta vähän silleen kiireessä ennen töitä, niin on edes jotain kuvia joiden kera postailla eiku!
kollaasiyritystä
   Kun mulla kaukaisessa menneisyydessä oli synttärit ( elokuusta on jo ikuisuus eiku ), niin Nikohan oli herrasmiehenä ostamassa mulle Seppälästä tuollaisia kuluneen näköisiä farkkuja, kun vähän sillä silmällä kahtelinkuolasin. Pitäisikö sanoa, että onneksi ne sovituskopissa osottautuivat ei-niin-istuviksi, enkä huolinut niitä kassalle saakka, nimittäin, kirpparilta onnistuin penkomaan melkein samanlaiset hintaan kaksi euroa. Onni onnettomuudessa vai miten se meni, nämäkin ovat laatua seppälä, tosin lasten kokoa 146 ja niissä Linkin olo oli vähintäänkin tukala, wait what?
länttikyynärpäässä
   Rakas vaatekaappi, mä tiedän, että sä olet korvias myöten täynnä mun neuletakkeja, mutta, kun mä en voinut vastustaa tätä! Eihän mulla ennestään ollut kuin yksi musta neule, josta löytyy tuollaiset läpyskät kyynärpäistä ( ja se on kaiken lisäksi pitkä, pitäisikö sanoa ihan oversizejätesäkki ), ja toi väri oli niin syötävän söpö. Ja hei, se oli vain euron, kyllä sä vaatekaappi varmaan ymmärrät. Ja ginan vähän löysähkö toppi, 40 senttiä, toppeja ei voi koskaan olla liikaa, eikös nii?
kopottimetsyksyyn
   Mä olen tottunut kesät talvet tarpomaan tennareilla, vaikka mulla onkin parit korkeavartiset saapikkaat ja ebaystä tilatut kopottimet, niin silti liiankin usein nappaan ne tennarit ja sitten voivotellaan, että kun a) sukat on märät b) varpaita palelee c) lumi tulvii kengässä. Mutta nyt, mä onnistuin löytämään omaa silmääni miellyttävät kenkulit, vieläpä kirpparilta! Yleensä, kun kivannäköisissä kengissä juuri sopivasti koko on liian iso taikka pieni, mutta tällä kertaa onni potkaisi, eikä lompakkokaan huutanut sydäntä särkevästi neljän euron perään. Nämä tulevat kyllä varmasti käyttöön nyt syksyllä, ei mua haittaa vaikka toisesta vähän lanka sojottaakin, pikku vikoja! Mutta minä toivottelen teille oikein hyvät viikonloput, nähdään taas pian! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti