10/08/2014

Herra Hirvikärpänen

"Metsiköissä kuvailut taitavat jäädä vähemmälle vähäksi aikaa"
hattuhanonnytin kivelläistutaankeskelläeimitää pilkisteleeaurinko
Olipa kerran eräs kuvausreissu, jolloin ihan asioikseen ajeltiin Nikon kanssa kaupungin laitamille etsimään oivaa, sellaista uutta paikkaa, missä räpsäistä muutamat kuvat. Aikamme siinä pyörittiin, emmittiin, pohdiskeltiin, käännyttiin takaisin ennen kuin pysähdyttiin, tämä saa kelvata. Eihän mulle mieleenkään tullut, että keskellä ei mitään meillä voisi olla seuraa, mutta niin, väärässähän minä olin. Siinä kameralla keikistellessäni, Niko yhtäkkiä heitti, että arvaapa mikä tähän kameraan lensi, no, hirvikärpänen. Sanotaanko vaikka niin, että juoksin pikajuoksijan lailla samantien takaisin autolle, kävin tukan tarkkaan läpi, mä nimittäin en ole ötököiden paras ystävä, varsinkaan hirvikärpästen. Kuvausreissu jäi melko lyhyeksi, eikä hämärä valaistus ollut omiaan auttamaan löytämään onnistuneita kuvia, mutta musta tuo lyhyt neule yhdistettynä hameeseen oli vaan sen verran kiva, että photoshoppia kehiin vain, niin hyvä tulee!

   Oivoi, mä olen viikon viettänyt täällä sohvan nurkissa, syysflunssa ei vaan tahdo hellittää otettaan musta. Niin kuin olo ei muutenkin olisi kurja, tähän kaupan päällisiksi sain silmä- ja poskiontelotulehduksen, oh kamoon! Pikku hiljaa alkaa tuntua, että tähän sohvaan muodostuu kuoppa kaikesta tästä istumisesta, hyvin on tullut kulutettua TV-sarjoja, pelattua simssiä ja oon jopa saanut kuvia muokkailtua tätä blogia varten! Mutta kyllä fiilikset alkavat olla kuin mökkihöperöllä, ihanan ruskaiset lehdet kerkee tätä menoa tippua ennen kuin pääsen kuvia ottamaan, argh! Onneksi mulla on kätköissä vielä parit julkaisemattomat kuvat, eiköhän niillä pärjätä! Ja hei, me nähdään taas seuraavassa postauksessa! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. Sulla on tosi hyvä musiikkimaku, mitä selailin noita vanhempiakin postauksia c: sen takia aattelinki kysyä, että voisitko joskus tehä sellasen postauksen, mihin laitat 10-20 sun suosikkibiisiä? c:
  Ihana blogi sulla kyllä muutenkin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippu idea, kiitos! Mun suosikkikappaleet tahtovat vain vaihtua melko usein, mutta voinpahan tehdä vaikka listauksia useamminkin! :D Kuitenkin, mäpä alan heti suunnittelee tätä! Ja kiitoksia paljon ♥

   Poista
 2. tuli jotenkin todella hyvä mieli tuosta alkutekstistä :D muttaniin, miulla tässä parin kuukauden sisällä ja kolmas nuha menossa :c en tykkää yhtään, vähän samoissa merkeissä menee päivät kuin sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ei, kiva, että meidän kommellukset tuottavat hyvää mieltä! :D
   Tunnen tuskasi, jospa nämä syysflunssat jättäisivät meidät molemmat rauhaan! >:(

   Poista
 3. Oi onpas kivannäköinen toi hattu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥
   Hattu on kyllä ollut kovassa käytössä! :)

   Poista