10/09/2014

Asiaa ihonhoidosta

"Ihonhoidon abc on tainnut jäädä mulla lukematta, upsis"
Moimoi! Haluaisin tunnustaa teille jotain, nimittäin mun ihonhoidon salaisuuden tai oikeastaan sen olemattomuuden. Kaikki nämä vuodet mä olen elänyt taktiikalla meikit pestään illalla jos jaksetaan, puhumattakaan kasvojen pesusta, pyyyh, mutta sitten, mun elämä mullistui kertaheitolla yhden alennuksen takia. Kolme purnukkaa viidellä eurolla, en voinut vastustaa, nyt mä oon lätrännyt näitä aamuin illoin ja ajattelin teillekin jakaa nämä mun uudet tuttavuudet!
mitäloistoa
   Kaiken maailmaan voiteet, tökötit, rasvat ovat vahvasti pysyneet kauppojen hyllyillä, poissa mun naamasta samalla. Tämä kuitenkin valikoitui mun mukaan, kun kolme piti valita tarjouksen vuoksi, ehkä tuo vuorokauden kestävä kiillon kontrollointi vaikutti asiaan eiku. Pieni präntti takana lupailee vähentynyttä talintuotantoa, tasoittunutta ihon väriä ja kosteutta. Tosin mua ihmetyttää, että miksi tätä pitäisi aamuin illoin iholla laittaa, kun eikös tämän pitänyt olla vuorokauden kestävä?  Kuitenkin, näin viikon meikittömän jakson jälkeen voin todeta, ettei ihoni ole vieläkään matta.
kontrolliahei
   Kasvovesi, tuo minulle ainainen mysteeri. Mä olen aina ihmetellyt, että mikä merkitys sillä on ihonhoidossa, mutta onneksi pieni printti valaisi mua. Elikäs tämän pitäisi pääpiirteissään pitää epäpuhtaudet pois iholta, supistaa ihohuokosia ja kontrolloida kiiltoa. Mysteeriksi vielä mulle kuitenkin jäi, että miksi silmänympärysihoa on vältettävä? Ei sillä, että USAan on lisäksi annettu lisäohjeet, että pidä poissa lasten ulottuvilta ja ärsyttäessä ihoa lopeta käyttö, suomalaisille ilmeisesti sanomattakin selvää, kun ei vastaavanlaista suomennosta löydy. Mutta tosiaan nimensä mukaisesti ihoni on kontrollissa, ei ole karannut minnekään.
kaivellaansyvälle
   Okei, kaikilla kynsilakoilla, huulipunilla ja -kiilloilla, luomiväreillä ja niin edelleen on tosi suloiset, kekseliäät, oikein ostamaan houkuttavat nimet. Mä en kuitenkaan pääse yli, enkä ympäri siitä faktasta, että kaikessa nerokkuudessaan tuo kuorintatökötti on nimetty kaiva syvemmälle. Saattaa toki vika olla mun kierossa mielikuvituksessa, mutta mulle mieleen tulee muun muassa kuinka pikkuiset ukot kaivautuvat ihohuokosiin, wait what? Mutta nimestään huolimatta, tuo on mun ehdoton lemppari, vähän poskiin, kun pyörittelee, niin on muuten sileä kuin vauvanpeppu!

    Mitkä ovat sun ihonhoidon rutiinit, entäpä suosikkituotteet? :)


Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :

 1. hajosin ihan totaalisesti tolle "ihoni on kontrollissa, ei ole kadonnut minnekään" :DDDD huippu postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aahahah, itekin repeilen tuolle :'''D
   Kiitos, ehkä mä jatkossakin väsäilen tuotearvosteluita eiku! ;)

   Poista