9/28/2014

Syksyinen tuulahdus

"Ruska, kylmyys ja flunssa kulkevat käsi kädessä" syksyäkohti pihlajanmarjatonpro syksytaistulla goprolehtiä lehdeteiootiellä
Momoi vain sinne ruutujen taakse! Täällä tosiaan on päästy kokemaan tätä ihanaista syksyistä tuulahdusta flunssan merkeissä. Mä jo luulin, että välttäisin tämän tältä erää, mutta noup, sitkeästi se kuume yrittää vain nousta. Ei sillä, että mä en ole kyllä vuorostaan liikahtanut täältä peiton alta muualle kuin jääkaapille ruokaa hakemaan ja vaihtamaan jaksoja, laiska sunnuntai, parasta. Meille vain meinasi tulla pienimuotoinen ongelma, kun kaikki sarjat on koluttu aikalailla, eikä uusia jaksoja ole tullut taikka kaudet vielä alkaneet, piti turvautua aloittamaan kauan sitten katottu sarja uudestaan, nimittäin Merlin. Kovasti myös houkuttaisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja vihdoinkin viimeistellä Vampyyripäiväkirjatkin, mutta kun teeveestä tulee X-Factor, oon ihan koukussa.

   Mä kuitenkin onnistuin ylittämään itseni tänä viikonloppuna, sillä löysin itselleni uudet syyskengät ( niistä lisää myöhemmin!! ), leivoin keksejä ( kaksi pellistä mustia kokkareita, kyllä mä silti olen niitä mussutellut ) ja huusinpas itselleni uuden objektiivin silmät kiiluen huuto.netistä, en malta odottaa, että pääsen testailemaan sitä! Ja kaiken lisäksi pääsin vihdoinkin eroon mun karmivasta kaljumaisesta juurikasvusta, joka pääsee aina villiintymään liiaksi. Yritin kyllä hillitä sitä hoitavalla sävytteellä urheasti, mutta melko toivottomaksi touhuksi osottautui kerta kaikkiaan. Tällaisissa tunnelmissa meikäläisen viikonloppu on sujunut, toivottavasti tästä kuumeestakin selvitään töihin saakka! Mitenkäs teillä, joko on flunssat kärsitty, entäpä miten meni viikonloppu? Mutta eiköhän tässä ollut höpötykset tältä erää, muistakaa käydä heittämässä kysymyksenne edellisen postauksen kommentteihin! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. http://colours-and-carousels.blogspot.fi/2014/09/linkita-blogisi-postauksen-loytoja.html :))

  VastaaPoista
 2. Wautsi ihana blogi sulla varsinki toi nimi!! Tykkään :)
  Mulla vähän ongelmia ton nimen kanssa ja muutenki ku alottelen vasta bloggaamaan! Mut pikku hiljaa ;)
  ps. sait uuden lukijan/seuraajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! :)
   Mullakin oli kauan mietintämyssy päässä ennen kuin kekkasin tämän nimen, puhumattakaan ulkoasusta sun muusta! Kyllä se siitä sullekin varmasti aukeaa, pikku hiljaa ;)
   Ja tervetuloa seurailemaan!! :-)

   Poista