9/08/2014

Mitäs minä metsikössä

"Mieli muuttu, on tää syksy sittenkin iha kiva, kuha ei vettä sada"
syksynlehdetsunmuut mitkävillahousut puuonkaatunut
Moiksun höpsöt! Aluksi mä olin ihan möksmöks, kun syksy päätti tulla ilahduttamaan meitä helteistä valittavia hölösuita, mutta itte asiassa, nyt kun tässä päälleen pystyy pukemaan muutakin kuin bikineitä, mä olen ihan myyty. Ihan innoissani olen kaivellut neuleita, takkeja, paksuja huiveja kaappien kätköistä, alkanut hamstraamaan sukkahousuja, sellaisia lämpöisiä neuleisia muun muassa, pipovarasto kaipaisi tosin vielä hienoista täydennystä. Ensiapua asiaan löysin kirpparilta jokunen viikko sitten, kun silmääni pisti Piecesin söpsö kuvissa näkyvä ihanuus. Ensin mä emmin, arvoin, murehdin tuota väriä, mutta Niko sano, että osta, eikä kyllä ole kaduttanut, love it!

   Viikonloppu oli kyllä tapahtuma täytteinen, kun sukulaiset tulivat kahvittelemaan meidän synttäreiden merkeissä. Mä vielä ite leivoin kaiken ( paitsi täytekakun hehe ), niin olen tässä nyt viime viikon töistä suoraan olen hypännyt jauhojen sekaan ihmettelemään, siitä kotia ja nukkumaan, puuh! Mutta ylpeänä voin vähän kehaista, että vaikka olenkin yksi tohelo keittiössä, niin tuli muuten herkuista hyviä, mun suklainen juustokakku oli kyllä positiivinen yllätys erityisesti, harmi, kun, ette voi maistaa sitä! Nyt niitä onkin sitten jääkaappi ja pakastin pulloillaan, ei ainakaan herkkuhammasta kolota hetkeen!

   Mutta hei, ei kait minulla tämän ihmeempiä höpötyksiä nyt tällä kertaa ollutkaan. Paitsi, että ei kait teillä vibraa blogini sivupalkki ( :D )? Siis minä ex-insinöörikoodari olin ihan wait what, kun pari päivää sitten huomasin tämän hyvin erikoisen seikan chromella, ja kaiken lisäksi eri fontti koko sivustolla, mitä?! Firefoxilla ei mitään probleemaa, eikä esikatselussa, kyllä tämä pistää pienen pään pyörälle, toivottavasti olen yksin ongelmani kanssa, ettei koko lukijakunta altistu erilaisille kohtauksille. Mutta hei, ennen kuin painun pehkuihin, pakko kahtoa yksi jakso Teen Wolfia, jotenka heissan, ensi postauksessa tavataan! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. tokassa kuvassa on ihanat värit ! ja tosiaan, sivupalkissa ei oo mun koneella chromella mitään ongelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos! :)
   Voi että, mua alkaa jo pikku hiljaa ärsyttää tuo värinä! >:l

   Poista
 2. Oi löysin sun blogin Sitan linkitä blogisi postauksista ja herätti kyllä heti huomion tämä sun blogi! Eroat hyvällä tavalla massasta! :--) Jään kyllä seurailemaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla, että tykästyit blogiini, nuo linkitä blogisi postaukset ovat kyllä siitä kivoja, kun monesti niistä löytää ihan uusia blogeja! :-)
   Ja tervetuloa tosiaan seurailemaan! :)

   Poista