9/15/2014

Kirpparisaalis

"Sisäinen himoshoppaajani pääsi valloilleen"
kirppistelyäosajotakin pientäuuttajakivaa silmäteipysypäässä
Moikkamoi ja aloitetaanhan tämä viikko palaamalla viime viikkoiseen kirpparisaaliiseen! Mä en olekaan aikoihin päivitellyt mun minkäänlaisia varsinaisia ostoksia tänne blogin puolelle, mutta nyt tällaiselle postaukselle tuli oivallinen tilaisuus, kun viime viikon saalis oli melkoisen makoisa sanoisinkos. Mä menin kirpparille vielä hammaslääärin jälkeen myrtsinä, ajattelin, että kyllä sen kärsimyksen jälkeen olen ansainnut jotain pientä kivaa, edes yksi toppi olisi kiva apu jomotukseen. Mutta niin, sieltähän lähti mukaan vähän kaikenlaista, kyllä hymyilytti vaikka hampaita särki kuin viimeistä päivää! Ja nämä tosiaan maksoivat kaikki yhteensä sen parikymppiä, millä kaupassa hyvällä tuurilla olisit saanut ehkä yhden neuleen ostettua, ei voi kuin tykätä kirppareista, tuo gifi kertoo kaiken eiku!

   Tosin tuon peplummekon kanssa mä mietin, että otanko vaiko enkö, mutta sitten mulla naksahti, että kyllä 20-vuotiaalla nuorella naisella pitää edes yksi pikkumusta olla vaatekaapissaan. Nyt vain tilaisuuksia odotellessa, että tuota pääsee käyttää muuallakin kuin peilin ääressä mallaillessa! Ja tosiaan nuo valkoiset converset olivat siellä lootassa enemmänkin kulahtaneen keltaiset kuin putipuhtaat, mutta hyvinhän siinä se yksi ilta meni, kun kaiken maailman tököteillä ( vanteiden puhdistusaine toimi bueno eiku ) noita yritti puhdistaa. Ja loppusilauksena toimi parin tunnin uitto kloriitissa ja kyllä nuo omaan silmään ihan close enough valkoiset ovat! Ja kantapään kautta tuli opittua, että kengät ei kuivu ikinä, terveisin monta hyvää hetkeä hiustenkuivaaja kengässä ylikuumenemassa. Mutta tosiaan tällainen postaus näin vaihteeksi, nähdäänpäs taas pian! :)

Mikä on sinun suosikkisi löydöistä? :)


Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

10 kommenttia :

 1. Oma lempparini oli tuo ginan paita :) Missäs kirpparilla kävit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihanasti vähän löysähkö! :)
   Ihan vain tässä paikallisella pienellä kirpparilla! :D

   Poista
 2. Ihania saaliita! Kirpparit on kyllä oikeita aarreaittoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ovat kyllä! Pitää taas tällä viikolla joku päivä piipahtaa.. :D

   Poista
 3. tosi kiva postaus ja ihana blogi sulla :) sait uuden lukijan
  <3 : leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitosia! :)
   Ja tervetuloa tosiaan seurailemaan! :)

   Poista
 4. Hienoja löytöjä, aika paljon kirppislöytöjä yhdelle kerralle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo harvoin kyllä noin paljon kerralla mukaan lähtee! :D

   Poista
 5. Kiva saalis todellakin! Oon vähän kateellinen, kun en oo itse ikinä löytänyt Converseja kirpparilta :---( Ehkä vielä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas olen melkeinpä kaikki converseni kirppareilta haalinut pilkkahintaan :D Voi ei, jospa sunkin kohdalle sattuisi vielä consseja! :)

   Poista