8/02/2014

Virallisesti välivuosi

"Kuka olisikaan uskonut, ettei koulu kutsukaan mua tänä syksynä" minisilta eiooihanlupiineja pörröpää kivapallotausta
Moikkamoi! Tämä postaus on blogihistoriani sadas sellainen, ihan hullua, vastahan minä mietin pääni puhki nimeä tälle sivustolle! Ja kaiken lisäksi ollaan jo elokuun puolella ja silti meille tänne Suomeen lupaillaan paahtavia superhelteitä, ihan huisia, ehkä tämä kesä jatkuu pitkälle syksyyn, hope so! Musta tuntuu vain ihan oudolle, kun kaikkialla on puheita, märehtimistä, kauhistelua koulujen alkamisesta, lehtimainoksetkin ovat täynnä mitä erinäköisempiä ilmoituksia, koulutarvikkeet meiltä halvalla, reput nyt alennetuin hinnoin ja niin edelleen. Ja tosi asiahan tällä hetkellä on, ettei tämä tyttö koulun penkille palaakaan tänä syksynä, mitenkäs tässä nyt näin oikein pääsi käymään?

   Viime vuoden opiskelin insinööriksi tietotekniikka puolella, mulla oli aivan mahtava luokka, vasta pääsin aloittelemaan tuutorihommia, mutta tuon ajan aikana myöskin tajusin, ettei tämä ole ainakaan tällä hetkellä sitä mitä minä haluan. Te, jotka olette seurailleet blogiani pidempään, muistatte varmaan keväisen panikoinnin pääsykokeista, teipatut uutiset makuuhuoneen seinälle aikajanana muun muassa. Ja totta tosiaan, tämä kesä on ollut yhtä suurien päätösten aikaa, hullunmyllyä, tunteet ja ajatukset ovat heitelleet laidasta laitaan. Mä hylkäsin yliopistopaikkani, otin vastaan journalismiopinnot ammattikorkeakoulussa, mutta en aloitakaan opintojani vielä tänä syksynä.

   Luvassa ei ole siis vielä uuden kämpän metsästämistä, muuttamista toiselle paikkakunnalle, tunnelmia uusista opinnoista, katellaan niitä tarkemmin sitten ensi vuoden puolella. Olo on vähintäänkin haikea, tuntuu kaiken lisäksi ihan oudolta, ettei vanhoja tuttuja luokkalaisia näe enää samaan malliin, kahvilassa vietetyt juttuhetket, hajoamiset fysiikan tunneilla, violetteja haalareita ei kiskotakaan enää jalkaan, sad story. Kesätyöstäni tulikin työpaikkani täksi välivuodeksi, saa nähdä tosiaan, että mitä tästä tulevasta vuodesta oikein tulee, teinkö mä oikean ratkaisun, toivottavasti! Tällaisia tunnelmia tällä kertaa, nähdään taas pian! :)

Milloin sinulla alkaa koulut? :)


Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

14 kommenttia :

 1. Sata postausta on huisi määrä! Mä muistan kun tää sun blogi oli ihan aluillaan :D Mukavaa kun sait päätöksen tehtyä välivuoden ja opiskelun välillä :) Mulla on vielä yli viikko lomaa, koulu alkaa 11. päivä, vasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, kylläpä aika menee nopeasti! :D
   Äää, jospa tää vuosi kuluisi nopeasti, tuntuu niin oudolta olla opiskelematta toisaalta!!
   Voi vitsit, sullahan on vielä reilusti lomaa sitten jäljellä! :D

   Poista
 2. ihania kuvia ja teksti jälleen kerran! mulla alkaa koulu tietääkseni 12. päivä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Alkaapa sulla myöhään, täällä, kun kouluun marssitaan ihan nyt lähipäivinä! :D

   Poista
 3. Ihana toi kukkahame! :)

  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo on kyllä ihana varsinkin näinä hellepäivinä! :)

   Poista
 4. Täältä löytyy maininta blogistasi: http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi/2014/08/linkitetyista-blogeista-parhaat.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uijui, kiitoksia, pitääpä tutustua paremmin kyseiseen linkkiin! :-)

   Poista
 5. Tosi kiva blogi, sait uuden lukijan!

  milinblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Mulla alkaa lukio jo huomenna, vaikka nää ihanat kelit lähes pakottaa rannalle ruskettumaan...
  Ja kaikilla tutuilla alkaa koulut vasta 11 päivä, murr!
  Mutta hyvä että oot saanu opiskelu juttus kuntoon ja töitäkin välivuodelle:)
  Ps. Rapsutukset murulle:*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsit, kylläpä tosiaan alkaa aikaisin! :l
   Minäpä annan sille oikein kunnon rapsutukset! :3

   Poista
 7. Mulla alko tänään koulut ja mut kans ärsyttää ihan hirveesti, ku kaikilla kavereilla muissa kouluissa alkaa vasta ens maanantaina tai tiistaina.. :( miksii näin aikasin? :"(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja helteet sen kuin jatkuvat, mutta kesäloma ei :(

   Poista