8/17/2014

Melkone sorsabongari

"Tähtäimessä mulla on kokonainen sorsalauma, räpsistä vaan"
istutaan sorsseli sellaista sorsa jeeaa
Se olisi morjensta taas! Sitä mukaan, kun illat pimenee, niin musta tuntuu, että vuorokaudesta loppuu tunnit armottomasti kesken, yh. Ihan hirrrmuisesti kuvia odottamassa pääsyä photoshopin veitsenteräviin hampaisiin, mutta minne ne mun tunnit oikein katoavatkaan. Jumitan päivittämään huutopistenettiä, jokos joku kiva objektiivi olisi halvalla huudettavissa, erehdyn eksymään youtuben ihmeelliseen maailmaan, katon mukamas vain yhden jakson ja sitten syvennyn säätämään palkkeja kohdilleen odottavassa kuvassa, oho kohta pitääki lähtä töihin, niinpä niin. Syyskuussa mä aloitan vielä opiskelemaan itsenäisesti mun tulevaa medianomitutkintoa eteenpäin, huhuh, lisää tunteja vuorokauteen jookos!

   Mutta mitäkö harvinaista mä innostuin tekemään viime viikolla, kun iltavuoroon oli aikaa vielä pari tuntia, mä en lähtenyt autolla liikenteeseen. Nappasin kamerarepun ja jalustan mukaan ja varmaan ensimmäistä kertaa koko kesänä hyppäsin pyörän selkään. Paitsi totta kait, kun se on ollut mulla vuodesta nakki ja pottumuussi, niin takarengas ei ollut mitenkään ihailtavassa kunnossa enää, Niko onneksi korjasi asian. Mutta niinhän se yleeensä menee, kun jotain saa kuntoon, niin toinen paikka sanoo ihtesä irti. Ja justiinsa, kun sain pyöräilykärpäsen pureman, niin vaihteet sanoo, että nyt riitti, argh! Mutta oli kiva pieni reissu kuvailla yksinään, sorsat oli mukavaa "seuraa" tosin!

   Mä en muutes malta odottaa, että saan ompelukoneen korjaamolta taas käyttööni, toivottavasti piakkoin! Nimittäin tuo peplumpaita kaipaisi pienimuotoista kavennusta kipeästi, pikapelastuksena olen käyttänyt hakanneuloja, ei oikein ole toimiva systeemi harmi kyllä. Ei sillä, että mulla on muutenkin kasa vaatteita, joille on suuret suunnitelmat mielessä, pitäisi vain saada aikaiseksi tuunailtua niitä uuteen uskoon, tussitkin olisi kotopuolesta sopivasti lainassa taiteiluun. Mutta hei, mitenkä teillä on koulut lähteneet käyntiin tai tämä alkava syksy ylipäätänsä? Musta tuntuu, että villasukat saa tätä menoa kaivella esille, nokkakin paleltuu, kun sen ulos työntää eiku. Mutta hei, oikein hyvää alkavaa viikkoa teille ja nähdään taas pian uuden postauksen merkeissä! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti