8/19/2014

Horsmien keskellä

"Close enough prinsessakiharat, eivätkä sormetkaan palaneet"
kiharaa kivamaisema kuihtuvat horsmat rehuja
Moikkamoi! Minä tiedättekö koko kesän ihailin horsmien upeita värejä, mielessäni pohdin, että noiden keskelle mä kipaisen ikuistamaan kauneutta. Mutta kesä tuli ja meni, eikä muistitikulle tallentunut yhtäkään, ei ainuttakaan kuvaa horsmilla höystettynä. Puhumattakaan siitä lupiinipellosta, jota metsästin kissoin ja koirin, mutta ei, yksittäisiä tapauksia vain tien reunoilla. Viikonloppuna kuitenkin käydessämme kotopuolessani lähdin metsään kävelemään kera kameran, aurinko oli juuri sopivasti hiljalleen laskemassa taivaanrannan taakse ja kuka olisikaan uskonut, että kuihtumassa olevat horsmat voivat näyttää aivan uskomattoman upeilta, kokonainen aukea täynnä noita, vau, kyllä siinä silmä lepäsi!

   Ja voi, pakkohan mun oli päästä kokeilemaan äiteen puikkokiharrinta, kun ystäväisenä Tuuli lähetti whatsappissa kuvan yli-ihanista prinsessakiharoista, jotka tämän kaveri oli tehnyt hänelle. Kyllä minä kirosin sitä juuttaan vehjettä, miten tällä voi saada yhtäkään nättiä kiharaa aikaiseksi, mutta aikani, kun siinä tappelin, niin jonkinmoiset kikkurat niistä tuli, harjoitus varmaan tekisi tässäkin suhteessa mestarin. Mä, kun yleensä suoristusraudalla vain taivuttelen hiuksiani suuntaan jos toiseen, niin oli jännä kokeilla, että mitenkäs se tuollainen vempele oikein toimii. Ja nyt on taas kirkkaat latvat muutes, kun raskin ostaa uuden sävytteen, jeij! Tosin hiuskriisi alkaa pukata päälle, pitäiskö kokeilla vaihtelua välillä?

   Mutta niin, tuolla aukealla oli yksi iso ongelma ottaa kuvia omasta pärstästä. Jalusta oli jäänyt kämpille, hovikuvaaja Nikoni kuurasi autoani innokkaasti, pikkusisko ei millään suostunut lähtemään kaveriksi, mutta kappas vain, kerta se on ensimmäinenkin napata äitee mukaan. Tosin oman vaikeusasteensa asiaan toi hihnoista kiskovat koirat, kameran käytön pikaopetus, pikku vikoja. Niin ja huomasitte varmaan, että olen luopunut palleromaisesta vesileimasta, muutenkin pitäisi blogia uudistaa (?). Mutta eiköhän lopetella tämä postaus tähän, työt nimittäin alkavat piakkoin, joten se on moro! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. kivathan noista kiharoista tuli! kyllä harjotus tekee mestarin, kohta sulla on sellaset ihanat close tarpeeksi enough-prinsessakikkurat :3 niin ja ihana toi kuva susta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi hiusten vielä olla hieman pidemmät, niin saisi kunnon prinsessakikkurat! :(
   Voi kiitos ♥

   Poista
 2. voi luoja sun hiukset on upeat ;---; ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanat hiukset! Sulle sopii hyvin kiharat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitäisi varmaan harkita kaverin hankkimista suoristusraudalle! :)

   Poista