8/31/2014

Eilisen synttärisankari

"Ei se auta kuin vilkutella haikeat hyvästit teinivuosille"
hienopullo kello synttäritakki kortti suklaakelpaaaina
Moiksun! Arvaatte varmaankin, että kukahan se oikein vietteli eilen synttäreitään, ihan huisia, kakskymppisiä juhlittiin! Ja tokihan perjantaina tuli pyörähdettyä yökerhon puolella päivittelemässä miksei kukaan heilu tanssilattialla, ja mitä tämä musiikki nyt ei ole, mutta seurapuoli oli toki kunnossa, ei valittamista. Lauantainahan virallisesti mun synttärit oli, mutta sain porukoilta uuden talvitakin jo vähän ennakkoon ja mä nyt toivon todella, että olisi kylmä talvi, että ihanuus pääsisi mahdollisimman paljon käyttöön! Porukat eivät tosiaan oikein lämmenneet ajatukselle uudesta objektiivista, mutta jospa tuo takki lämmittäisi mua sitten keskellä hyytävää talvea. Ei sillä, että tämä vilukissa kiskaisi kyllä karvahupun päähänsä jo tepastellessaan baariin, kröh, mitä sitä pakkasia edes odottelemaan, eihän ulkona tarkene muutenkaan ilman lapasia pistellä menemään!

   Lauantainahan tosiaan tapahtui pieniä ihmeitä, nimittäin Niko lähti meikäläisen kanssa ihan suosiolla shoppailemaan synttäreiden kunniaksi, maailman kirjat ovat nyt kyllä sekaisin toden totta! Yli-ihanan kortin ja kellon lisäksi tämä vingutteli pankkikortiaan uusien farkkujen ja huivin merkeissä, kunnon hemmottelua synttärisankarille, kyllä kelpaa! Lisäksi me pistettiin pystyyn lettukestit, Tuuli tuli pitkästä aikaa yökyläilemään sieltä kaukaisesta kylän pahaisesta ( ja toi babylipsin, joka bloggaajan must-tuote!! ) ja totta kait laatikon kätköistä löytyi lastenlevy jossain vaiheessa iltaa, joka päätyi aina soittimeen saakka! Ei sillä toki, että pikkusiskoni kyllä onnistui ylittämään kaikki odotukseni tämän lahjan suhteen antamalla pullon alkomahoolia ja kaksi muumitikkaria, että niin, kiitos, paras syntttärilahja ikinä eiku!

   Kaiken kaikkiaan oli kivaa, huippuu, siistii, tässä oli nyt vain aikalailla pintariipaisu meikäläisen synttäreistä. Nyt sitä ollaan taas vuoden vanhempia ja viisampia luonnollisesti siinä ohella. Vielä ens viikonloppuna olisi sukulaisten kera kakkukahvittelut, mulla olisi tiedossa tässä parin päivän vapaatkin töistä kaiken lisäksi, että saan ottaa ihan rennosti ja huokaista oikein olan takaa ( eli armotonta vauhtia muokkailla kuvia eiku ). Tämä aikuinen nainen kuitenkin nyt kiittää ja kuittaa tältä erää suunnaten katseensa uuteen Teen Wolfin jaksoon, ihme kyllä nimestään huolimatta erittäin koukuttava sarja, suosittelen btw! Mutta nähdään taas seuraavassa postauksessa! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

10 kommenttia :

 1. tosi kiva postaus :) oot ihan super kaunis!

  <3: http://leave-world.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ooii, myöhäset onnittelut! :) ja pakko sanoa tuohon Teen Wolf juttuun - että se todellakin on koukuttava sarja, että siitä pääse yli eikä ympäri ollenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :)
   No on kyllä, aluksi luulin, että se on hirrmuinen tenusarja, mutta kappas vain, se ylitti kaikki odotukseni ja koukussa ollaan!! :D

   Poista
 3. Ohhoh, Paljon onnee :) Viäläkin oon ihastunu sun blogiin

  VastaaPoista