7/26/2014

Tämä on sitä kesää parhaimmillaan

"Mun kesä on ollut tähän mennessä täynnä pieniä ja suuria ilonaiheita" hukkapukka violetitkukat mitätekeekäänmuru mansikkasuklaallakiitos
Kesä. Mansikoita parvekkeella nauttien suussa sulavan suklaan kera, jäätelöä maha ja pakastin täynnä. Huolettomia päiviä sohvan nurkassa, rannalla lököttäen, varpaat hiekassa, lämpimässä vedessä polskien, niin paljon naurua, hymyä, elämä on ihanaa. Maailman katsomista läpi linssin tallentaen monet hetket niin unohtumattomat koneen syviin syövereihin, ihaillen luonnon kauneutta yhä uudestaan, kukkasten puhkeamista kukkaan, kaikkialla on niin vihreää, kaunista, rauhallista, henkeäsalpaavaa.

   Helle. Lämpömittari paukkuu hyvää vauhtia yli kolmeakymmentä, tuuletin hurisee kuin viimeistä päivää, on ihanan lämmin, kuuma, paahtavan kuuma, ilmastointi autossa on kova sana. Mekkoja, hameita, shortseja, toppeja, niistä luodaan söpöt kesäiset asut, jotka kruunataan aurinkolaseilla, kukilla hiuksissa. Iltaiset uintireissut itikoiden kanssa, yölliset kävelylenkit puistossa, aamuinen True Blood hetki ennen töitä, varpaiden piilottelu vaanivalta Murulta. Menneiden kesähittien fiilistely, uusien päivittely, tällaistako tämä nykyajan musiikki oikein on. Toivomista, että kunpa syksy malttaisi pysyä loitolla, on tämä kesä sen verran ihanaa aikaa! :)

Mistä sun kesän parhaat palat on tehty?


Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :