7/21/2014

Kaikkee uutta ja kivaa

"Ei ihan tullut kaupan hyllyjä tyhjennettyä shoppailureissulla"
uuttahuiviiHuivi - Seppälä villaneonhame
Hame - kirpparivaaterollaasi
T-paita - kirppari - hame - H&M
Huomentapäivää vain kaikille! Mä olen ollut menossa vähän siellä tuolla ja täällä, eikä mua siksi ole nyt näkynyt pariin päivään täällä blogin puolella. Mutta nyt mulla on senkin edestä kaikkee uutta ja jännää kerrottavaa ja kuvia jaettavaksi, kamerassa olisi tosiaan odottamassa hirrrmuinen kasa muokkausta odottavia räpsyjä, hui! Yritin minä eilen toki Kalajoelta kotiuduttua väsätä tätä postausta silmät ristissä, mutta sen jälkeen, kun Flickr alkoi vielä ensimmäistä kertaa ikinä kettuilemaan, niin kone suosiolla kiinni ja nukkumaan oli mun toimiva suunnitelma. En tosin tiedä onko tämä aamutuimassa postaaminen unihiekat vielä silmissä sen parempi vaihtoehto, mutta menköön!

   Elikäs viime viikolla kulutin mun vapaapäiväni shoppailun merkeissä Oulun suunnilla äiteen kanssa. Tarkoituksena oli vähän myöhäisenä lintuna tsekkailla alennusmyyntien viimeiset tarjonnat ja yllätysyllätys koot olivat aikalailla nappailtu parempiin käsiin. Ainut varsinainen alelöytöni oli ensimmäisessä kuvassa näkyvä viininpunainen huivi kahdella eurolla ja samalla se oli ainokainen Zeppeliinistä näppeihini eksynyt ostos. Sinne tosiaan ensiksi lähettiin kiertelemään, kaartelemaan, ihmettelemään ja hikoilemaan, oli muutes kuuma, farkut ja neuletakki eivät ehkä olleet paras asuvalinta.. Mutta oli pitkästä aikaa kiva käydä sielläkin päin, kun en edes muista milloin Kempeleessä olisin shoppailumielessä käväissyt, nyt on sekin asia korjattu!

   Siitä seuraavaksi suunnattiin Oulun keskustan suuntaan ja kirppareita koluamaan. Sieltä tosiaan löysin talveksi hieman tuollaisen villaisen mustavalkoisen hamosen ja ylisöpön kissamaisen t-paidan, eivätkä maksaneet kuin huimat pari euroa, ei valittamista! Henkaltamaukalta nappasin vielä kauan himoamani uuden hamosen kesäksi, oikein räväkänpunaisen vieläpä! Oli oikein mukava reissu, vaikkei nyt kauppoja tullutkaan tyhjennettyä oikein urakalla, jäipähän varaa koluta vielä nettikauppoja tilaamisen toivossa! Seuraavassa postauksessa palaillaankin varmaan viikonlopun Kalajoen mökkeilyn tunnelmiin, kunhan saan kuvat muokkailtua, jotenka nähdään taas pian! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. Toi kissapaita on ihana! Kirpparit on kyllä kivoja kun muutamalla eurolla saa melkein aina jotakin kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs muuta sano, löytyy vaatteita yleensä joka lähtöön, eikä koskaan voi tietää, että mitä siellä oikein on! :) Kiitos! :)

   Poista
 2. Ääh toi punanen hame on upea! Tahdon! <3 (mutta mistäpä vetoa että kaikki koot on liian isoja... )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mun uusi rakkauspakkaus ♥
   Eihän sitä tiedä, jos rekissä sinua odottaisi juuri oikea koko! :)

   Poista
 3. Oi onpa ihania noi hameet! Toi punanen hame varsinkin, kiva väriläiskä joihinkin asuihin! :)

  VastaaPoista