7/10/2014

Eräänä kauniina iltana

"... Me löysimme tien ulos neljän seinän sisältä nyhjöttämästä.." upeetaivas
... Minä ihastelin auringonlaskua sisällä nyhjöttäen, sohvalla löhöten, koneella ollen, viitsinkö ulos lähteä, näyttää niin nätiltä ulkosalla. Maanittelin tovin Nikoa mukaan, mennään nyt jookoskookos, ylös siitä sohvalta, lähetään jo, otettaisko Murukin mukaan, ai eikö, no höhlä, mennään nyt kuitenkin. Arvottiin hetki jos toinenkin josko sitä jaksaisi, vai eikö sittenkään viitsisi, laiskottaisi niin makoisasti ja Viaplay olisi sopivasti päällä, hitsi vieköön.
illallapuistossa1... Kirosin puiden taakse karannutta auringoa, sinne se oli ehtinyt vikkelänä luikkia karkuun, sillä välin, kun pohdimme elämän suurta kysymystä jaksaako kipitellä huimat kolme kerrosta portaita alas. Sitä, kun jäi empimään, pohtimaan, nyhvöttämään sohvalle, vielä vaatteita vaihtamaan pariin otteeseen ennen kuin tennarit jalkaansa sai.
heinäätaivastavasten
... Lähdimme uhkarohkeina kävelemään läheiseen puistoon, etsimään vuosisadan parhainta kuvauskohdetta toivoen parasta. Mitä nyt hyvin pian tuli selväksi, ettemme olleet yksin, uteliaan siilin lisäksi jatkuvana riesana olivat itikat, ötökät, mäkäräiset. Pysähtyminen pitkäksi aikaa mittailemaan parasta kuvakulmaa ei missään nimessä ollut ratkaisu, puhumattakaan paikoillaan kameralle nätisti hymyily, mission impossible!
yksinäinenpenkki
... Voi sentään, ei totisesti sinä kauniina iltana romanttisesti istahdettu yksinäiselle puistonpenkille nauttimaan lämpimästä säästä, höpöttelemään niitä näitä, ehei, ei nyt sentään. Eikä siitä eräästä kauniista illasta jäänyt käteen kuin hippusellinen kuvia muistikortille, itikoiden syömät jalat ja ikävästi missattu auringonlasku. Mutta siltikin, oli huippua, siistiä, kivaa, kun saatiin ihan rauhassa nauttia puiston upeista maisemista ja olihan se aikakin käydä käppäilemässä siellä kameran kera - ehkä ensi kerralla jopa auringonlaskun aikaan! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

8 kommenttia :