5/16/2014

Niin paljon iloisia uutisia

"Pienen tytön suuret unelmat ovat taas yhden askeleen lähempänä"
metikköö rantamaisema järvellä hiekkaa hiekkakasoja
Moikkamoi ja oikein hyvää viikonloppua teille kaikille! Mulla on tänään mielialat vaihdelleet suunnasta jos toiseen, on itketty, leijailtu pinkeissä hattarapilvissä, vaivuttu epätoivoon, hymyilty suupielet korvissa ja taas kerran itketty. Koko tämän kevään mä olen stressannut aivan hullunlailla, ollut oman jaksamisen rajoilla, viettänyt lähes kaiken vapaa-ajan pääsykoekirjojen parissa ja nyt vihdoinkin, edes jonkinmoisia iloisia uutisia, jotka auttavat mua ponnistelemaan kahta kauheammin! Aivan ykkösenä ilonaiheena mulla on, että pääsin toiseen vaiheeseen pääsykokeissa, joissa olin tuossa keskiviikkona koettamassa onneani! Tänään sain sähköpostia asiasta, vieläkin mä tuijotan vähän väliä sitä viestiä, että eihän se ollut unta, apua. Ehkä musta tulee tulevaisuudessa journalisti, kuka tietää, toivotaan parasta!

   Niin kuin mä en muutenkin olisi täpinöissäni, sain iloisen kirjeen myös Turun suunnalta, missä mut kutsuttiin osallistumaan medianomin pääsykokeisiin! Mua niin pelotti niiden ennakkotehtävien kanssa, mutta ilmeisesti ne hyvin menivät, kun kutsu tulla tupsahti! Ja lisäksi Lapin yliopisto muisti mua kirjeellään niin kuin edellisessä postauksessa ohi mennen sanoinkin, sinnekin ennakkotehtävien pisteet riittivät itse pääsykokeisiin asti, ihan huikeeta. Eihän mulla tänä keväänä muuta varmasti tapahdukkaan kuin ramppaan ympäri Suomea ( paitsi no raadan töissä, hehe ), kyllä on kannattanut olla nenä kirjassa, vaikka aurinko on ulkona paistanut houkuttelevasti! Toivottavasti jostakin nyt tärppäisi, niin saisin sanoa heiheit insinöörivitseille!

   Ja hei, tällä tytöllä alkoi kesäloma! Vielä tosin on parit raportit palauttamatta, mutta muutenpa ensimmäinen vuosi taisi olla siinä, paitsi opiskelijatapahtumia totta kait riittää vielä! Vaikka mä en tällä hetkellä opiskelekkaan ehkä sitä unelmieni alaa, niin oli tämä vuosi silti omalla tavallaan opettavainen, jos ei muuta, osaan koodata jonkin verran, hehe! Musta tuntuu myös, että mä olen ansainnut tämän illan huokaisutauon, popparit kainaloon ja leffa taikka sarja pyörimään kuulostaa enemmän kuin täydelliseltä! Huhuh, tämmöistä tällä kertaa, kattellaan mitä jännää sitä ensi kerraksi oikein keksii, nähdään taas pian! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

14 kommenttia :

 1. oiii miten ihania uutisia!! Niin paljon onnea sulle, ihan mahtavaa :)<3 Ja kauniita kuvia myös <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää, paljon kiitoksia! :) ♥ Tässä meinaa vieläkin pää olla ihan pyörällä! :D

   Poista
 2. Oi mahtavaa! Mulle tuli hymy huulille kun sanoit päässeesi eteenpäin. Tsemaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitoksia, toivottavasti päästään opiskelemaan saakka! :)

   Poista
 3. Aivan mahtavaa, onnittelut!:) Postaus on myös täynnä aivan ihania kuvia:3 ♥

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus kuvineen ja teksteineen! Onnea pääsykokeisiin (:

  http://viivimiljamaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. ihana postaus - niin kuvat kuin tekstitkin <: ja sun hiukset, huomasin vasta nyt miten ihana ne on ^o^
  onnee pääsykokeisiin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhei, kiitoksia! :) Voi, näkisitpä nämä "huonoina hiuspäivinä" :D Nyt vain viimeiset rutistukset lukemisurakkaan! :)

   Poista