5/12/2014

Näin teet GIFejä!

"Tänään tutustumme gifien ihmeelliseen maailmaan"
Moikkamoi! Tosi monesti te olette kyselleet kommenteissa, että mitenkä gifejä elikäs näitä liikkuvia kuvia oikein tehdään, jotenka ajattelin tehdä aiheesta ihan postauksen! Tapoja on monia, mutta esittelen tässä vain yhden, omasta mielestäni tosi simppelin sellaisen, toivottavasti tästä olisi jollekin teistä hyötyä ja kysyä saa toki lisää, jos jotain jäi epäselväksi! :)
näinteetgifin neuvo1 ohjeistus
   Elikäs mene osoitteeseen gifmaker.me ja Upload Images kohdasta pääset valitsemaan kuvia, jonka jälkeen voit järjestellä kuvien järjestystä uuteen uskoon taikka suurentaa / pienentää gifin kokoa, mutta myöskin nopeuden säätäminen onnistuu liikuttelemalla sinistä palkkia suuntaan jos toiseen. Create Now nappulasta luot gifin, jonka jälkeen sinulla on kolme vaihtoehtoa, joista tällä kertaa ei mennä kultaista keskitietä, vaan valitaan Download the GIF image now. Tallenna haluaamasi sijaintiin ja töttöröö, sulla on gifi! Kannattaa huomata, ettei kuvien koot kannata olla mitään 3000x3000px luokkaa, koska silloin lagittaminen on taattua, mutta muuten sulla on vain mielikuvitus rajana!
lentokonelentää
   Siinäpäs se oli lyhykäisyydessään, huhuh ainakin sai taukoa lukemisurakkaan ( apua ylihuomenna pääsykoe!! ) tätä tehdessä jos ei muuta! Mä olen ihan poikki, rättiväsynyt, nukahdinkin tuossa päivemmällä kirja syliin, eikä mua piristä yhtään ajatus, että maanantaina on taas toiset pääsykokeet, mamma mia, viikonloppuna kielioppia siis tiedossa! Toivottavasti tämä raataminen ei vain olisi turhaa ja sitä rataa, peukut ja pottuvarpaat pystyssä! Ei kait mulla muuta, aivot jumittaa ja uusin Game of Thrones on vielä katsomatta ( asia pitää korjata mitä pikemmiten ), mutta nähdään toivottavasti taas pian, kertokaa haluatteko jatkossakin jonkinmoisia tutoriaaleja taikka oliko tästä edes hyötyä. Niin ja jos innostuitte tekemään itsekin gifejä, niin linkkailkaa toki mullekin päin niitä, käyn enemmän kuin mielelläni kahtelemassa liikkuvia taideteoksianne! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

12 kommenttia :

 1. Oli kyllä erittäin paljon hyötyä, kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
 2. kiitoskiitos <:
  oon oottanu tätä c:

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljo! Tätä pitää kyllä hyödyntää jossain vaiheessa. Luulin tuota paljo vaikeemmaksi, mutta aika simppeliltä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo omasta mielestäni on melko simppeli tapa, ettei mistään avaruustieteestä ole kyse! :D Kiva jos tästä oli hyötyä, ole hyvä vain! :)

   Poista
 4. Jes, tätä oon tarvinnu ! :---)

  VastaaPoista