4/27/2014

Viidakon lait pätevät shoppailuun

"Selviytymisseikkailu henkkamaukalla on sitä todellista tosi-teeveetä"
Moikkamoi! Mä tein sen, kuvasin teille videon, apua! Paitsi, että, kun tämä on perjantailta, niin videolla tänään ei siis päde tähän ihastuttavaan sunnuntaihin, pikku vikoja. Mutta ihan oikeasti, kun henkkamaukka julisti kaiken puolen hintaan, niin koko kaupunki syöksyi kirjaimellisesti sinne ja tosiaan kävin siellä vielä eilenkin, ja niistä ostoksista selittelen tuolla hieman alempana, kun ne eivät vilahdakkaan tuossa reilun kolmen minuutin selitystuokiossa! Mutta kuitenkin, vaihtelu virkistää, kokeilin tehdä videoo ( muistakaa HD-laatu, etten ole aivan pikselimössö!! ), kertokaa mitä tykkäätte, missä pitäisi parantaa vaiko eikö tämä ollut sinne päinkään? :)
tervetuloavaatekaappiin
   Tämän viikonlopun aikana mä olen viettänyt yhteensä sellaiset kolmisen tuntia henkkamaukan kassajonossa, puhumattakaan selviytymisseikkailusta vaaterekiltä toiselle ja sovituskoppiin pääsemisestä. Ei ole ihmisten hommaa tuollaiset jumalattomat ruuhkat, voi sitä väen paljouden ja kuumuuden määrää! Nimimerkillä jonotin ensin lauantaina sen 45 minuuttia ja sitten, kuka oikeasti on pyörtymisen rajoilla keskellä kauppaa, no minäpä tietenkin, hupsista heijjaa, olisi pitänyt olla vesipullo mukana. Sinne meni jonotuspaikka heihei, ei muuta kuin jonon hännille takaisin, kiitos äitee, kun jaksoit jonottaa mun puolesta sillä aikaa, kun menin vettä hörppimään. Mutta vaikeuksien kautta voittoon, eilisen saalis oli siis tuollainen valkoinen toppi, aurinkolasit ja hiuspanta(?)! :)

   Okei, mä kyllä ajattelin uhkarohkeana yrittää onneani ja käydä vielä ensi viikolla joku hyppytunti vaikka tsekkaamassa, että mitähä sinne on jäänyt jäljelle. Mä niin toivon, ettei aamupäivästä keskellä viikkoa olisi jonot oville saakkka! Niin ja tämä kaikki puoleen hintaan sai alkunsa savuvahingosta, ei sillä, että kyllä mulle kelpaa vaatekaapin päivitys tuoksahtivat kuteet sitten savulle taikka eivät. Mutta kuitenkin, tällaista tällä kertaa, mulla meinaa olla pieni paniikki, kun tajusin, että ensimmäiseen pääsykokeeseen on enää 17 päivää, äää! Elikäs nyt jos milloinka mä panostan täysillä tuohon lukemiseen, toivottavasti ymmärrätte! Mutta oikein hyvät sunnuntait juuri sinulle, mä linnoittaudun tuonne kirjojen sekaan, Annika kiittää ja kuittaa tältä erää! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. Olin kuvitellu sun äänen ihan erilaiseks ! :D Tosi kiva video, oli kiva kattoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, voin vain kuvitella! :D Hihi, kiitoksia, saa nähdä tuleeko näitä miten jatkossa! :)

   Poista
 2. eikä, vähän ihana video :DD yks ihan onnessaan esittelee noita löytöjä :3 mut toi laukku on kyllä aika rakkauspakkaus, haluan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisin kuvannut tämän videon lauantaina, niin olisi saattanut olla hieman erilaiset tunnelmat sattuneesta syystä :''D Älä vaan, mä en ole päästänyt siitä irti, se on kulkenut kaikkialle mukana, mä en tiedä miten mä kestän, kun huomenna siihen ei oikein mahdu koulukirjat :( Kiitos ♥

   Poista