4/16/2014

Sinisilmäisen tytön sininen neule

"Neulehimo on tyydytetty, nyt voidaan taas keskittyä kuolaamaan kesävaatteita" pajunkukkanen mullonsinineneule volleski sellasetkuteet
Heipparallaa! Ehdinpäs tulla teille päivittelemään kuulumisiani vielä tämän päivän puolella ( niin kello lähestyy uhkaavasti puolta yötä, kuka tätä tähän aikaan lukee, annikalogiikka postataan silti ), suunnitelmat menivät vähän uusiksi, kun käväisin opiskelijabileissä piipahtamassa. Jos ei muuta niin ainakin vähän taukoa ja vaihtelua lukemisurakkaan! Musta, kun tuntuu, että korvista tulee jo ulos kaiken maailman termit sun muut käsitteet, muita pääsykokeista stressaavia hengenheimolaisia? Itte asiassa jankkaan tästä jollain tavalla varmaan jokaisessa postauksessa ainakin ohi mennen jos en muuten, mutta niin, koittakaa kestää! Mä yritän olla hissunkissun tästä pääsykoestressistä ja hautautua syvemmälle kirjojen alle eiku!

   Kesä on tulossa ja mitä tekee Annika? No totta kait kiikuttaa kirppareilta ne viimeisetkin neuleet vaatekaappiinsa. Mä kyllä pitkään mietin, että ostanko vaiko enkö, kun katseeni kiinnittyi tähän ihanan siniseen alunperin Lindexin neuleeseen, mutta sitten ostohimo vei voiton ja toki asiaan vaikutti. että Nikolla alkoi mennä hermot jossitteluni suhteen. Puolestelin kyllä ostostani, että kyllähän se menee kesälläkin viileinä päivinä ja onpahan ensi talveksi uusi neule, mutta hei! Onhan tuo nyt ihana väripilkku ja helposti yhdisteltävissä vaikka mihin, kyllä kannatti neljä euroa tuosta maksaa, seuraavaksi kesää varten sitten hameita, shortseja ja toppeja, eikös?

   Napattiin nämä kuvat tuossa pari päivää sitten itte asiassa, ää, miten aika menee näin nopeasti. Kuitenkin on nyt hianoo, kun autoon Niko vaihto kesätossut alle niin on alumiinivanteet ja kaikki, ai että! Kyllä kelpaa muuten ajella ympäri ämpäri, paitsi, ettei se enää ole noin puhdas pulmunen vaan paremminkin muistuttaa liikkuvaa kuramömmökasaa. Se on aina lyhyt ilo pesettää auto näin keväällä, hehe. Kuitenkin mä en malta odottaa tätä pitkää viikonloppua, saa vähän hengäntystaukoa koulusta, mitä nyt seuraavalla viikolla kokeita tiedossa, murrmurr. Onneksi huomenna on lyhyt päivä koulussa, mä jo ostin sipsit valmiiksi tämän pienen loman alkamisen kunniaksi! Mutta ei kait tässä muuta, tämä tyttö taitaa painua pehkuihin ( lue lukemaan kielemme kohtalosta ), palaillaan taas! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. hajosin tolle kuramömmökasalle :DDD mut ihana neule!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yliväsyneenä syntyy hienoa tekstiä :''D Kiitos ♥

   Poista
 2. Suloinen blogi ja suloinen sinä :3. Itsekkin ostin eilen luokkaretkeä varten neuleen, täytyy vain toivoa että helle ei tulisi sille päivälle :DD.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, ettei sun tarvitse läkähtyä siellä! :D Vaikka toisaalta, kyllähän nuo plussakelit kelpaisivat pikku hiljaa tullakseen! Oi, kiitos :3

   Poista