4/20/2014

Sinäkö siellä kesä?

"Villasukat jalassa, lapaset kädessä, ihmekös, kun ei toppatakkiakin päällä"
suchanicesilta yhtähymyä kanervaa junaratatesti kesäiscoming
Heipodidei kaikille teille ihanuuksille! Kuka muu on yhtä innoissaan ulkona vallitsevasta täydellisestä ilmasta kuin minä? Aah, aurinko paistaa, mittari näyttää iloisesti plussaa, tuulikin on painunut muualle puhaltelemaan, ei tarvitse pelätä variksenpelätintä muistuttavaa sekasortohiustyyliä! Paitsi okei, kyllä mä tästä kirkkaasta ilmasta osaan keksiä yhden ( taikka useamman tarpeen vaatiessa ) huonon puolen, kameran muistikortti on nimittäin pullollaan mitä kummallisempia siristelyilmeitä taikka pahimmassa tapauksessa sellaisia varjot ikävästi peittämässä vähintäänkin puolta naamaa. Meillä on tosi hauskaa joo Nikon kanssa kuvailla, kun yksi valittaa häikäisee yhyy, silmiin sattuu ja meikit leviää ja toinen patistaa, että kestä se kuin nainen. Me ollaan keksitty hieno systeemi tähän, än yy tee nyt, käänny ja samontein kameralla kuva. Harmi kyllä, tämä nerokas idea ei toimi ihan niin kuin pitäisi, mä ehdin silti siristää silmät puoliumpeen!

   Wihii, kesähän siellä tosiaan näyttäisi pikku hilijaa tulevan, nyt ei kiitos takatalvia enää, mä mielellään pitäisin toppatakit siellä talviteloilla. Ei sillä, että hirrmuisena vilukissana en ole vieläkään luopunut villasukista, lapasista taikka pitkistä legginseistä farkkujen alta. Kyllä sitä koko talven läpi voidaan tallustella tennarit jalassa, mutta noista kolmesta pienestä asiasta luopuminen on joka kevät aina yhtä vaikeaa! Mä muistan, kun jokunen vuosi takaperin kuljeskelin vielä kesäkuussakin lapaset kädessä, hupsista, taisipa olla villasukatkin silloin jalassa. Toivotaan nytten, että nämä säät jatkuisivat hyvinä, nimimerkillä toukokuussa puistotyöntekijänä parisen viikkoa ennen kuin siirryn kaupan kassalle, joten ei kiitos vesipisaroita ynnä muita ihanuuksia niskaan, jookoskookos.

   Onko teillä kesää varten mitään erikoisia suunnitelmia? Musta olisi aivan erityisen hauskaa käydä festareilla fiilistelemässä joitakin enemmän tai vähemmän lempparibändejä ja -artisteja. Viime vuonna olisin ollut talkoolaisena, mutta autopa sano ihtensä sopivasti irti, en ois halunnukkaa mennä sinne. En mä kyllä muutenkaan ole keikoilla pahemmin käynyt jos totta puhutaan. Pienenä Fröbelin palikat oli kova sana, kuuminta huutoa, keikallakin tuli hurjana käytyä. Ja hei, kiitoksia kaikille kuvapostaukseen ideoita laittaneille, eiköhän sitä niistä ehdotuksista jonkinmoista postausta saada aikaiseksi lähiaikoina! Mutta minäpä tästä palailen takaisin tuonne kieliopin mutkikkaaseen maailmaan, nähdään taas piakkoin! :)

 Jokos teillä on kesäinen fiilis? :)


Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

 1. okei creepyä, missä välissä noi lapaset on ehtiny lentää sun luo :DDDD mut täälläki on iiihana ilma, kyllä kelpaa ajella skoopalla kotia :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjekyyhky toi eiku :D Ei vaa parin päivän takaiset kuvat, paljastuin :D Älä sitten hurjastele!! ;)

   Poista
 2. ihana postaus, ja vaikutat iloselta ja mukavalta tyypiltä ainaki tän postauksen perusteella. oot myös kaunis ja tykkäsin näistä kuvistakin. jos jotain huonoa tästä blogista pitäis keksiä niin tuo hiiri mutta se kuitenki sopii tänne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Mä olen niiin ihastunut tuohon mun pikkuiseen sydänhiireen, etten siitä helepolla luovu! :D

   Poista