4/24/2014

Kuningasideoita ja kesäfiiliksiä

"Kesäloma kurkistelee jo nurkan takana, samoin pääsykokeet, jauks"
hymyonplussaa ihmehippiäinen kevätoncool kopottimet aurinkopaistaatykkään
Heipparallaa kaikille teille ihanuuksille! Arvatkaapa kuka on pitänyt uskollisesti bikertakkiaan melkeinpä joka päivä, hyvä, etten ole nukkunut se päällä! Ja arvatkaapa vielä, että kellä pikku hilijaa kutkuttelee kesäloma mielessä! Tällä viikolla loppui taas pari kurssia, maanantaina heitän hyvästit fysiikalle heihei, kyllä lukujärjestys alkaa täyttyä mukavasti vapaapäivistä tai parin tunnin piipahduksista koululla. Ja lisätään soppaan vielä vapun suomat parit vapaapäivät! Pääsen ensimmäistä kertaa ylppärijuhlien jälkeen kaivelemaan mun valkolakkia esille kaappien uumenista, pölyt pyyhkiä ja sitä rataa eiku. Vielä, kun keksisi jotain tekemistä vapulle, niin olisi aika bueno, siman juominenkaan ei ole vaihtoehto, kun mä en tykkää siitä, hehe.

   Kuitenkin asiasta kukkaruukkuun, ennen aina ajattelin, että minähän en ikinä koskaan missään nimessä tee videoita, enen, en varmana. Mutta mitenkäs tässä on käynyt, yhden my dayn olen uskaltanut jo julkaista ihmisten ilmoille ja nyt kovasti polttelisi keksiä jotain muuta kivaa ( ja oppia olemaan kameran edessä ). Itse asiassa mulla on lojunut kuvattuna pari viikkoa koneen syövereissä video, joka tehtiin Nikon kanssa, mutta nyt päästään itse tähän ongelmaan. Mä tarvitsisin kipeästi videonmuokkausohjelman, sellaisen näppärän, josta löytyisi vähän hienouksiakin, blingbling, mutta, että käytettävyys olisi suhteellisen heleppoo hommaa ( Googlesta yhden jo bongasin, saa nähdä mitenkä yhteistyö sen kanssa sujuu ). Tähän saakka olen kittuuttellut menemään Windowsin elokuvatyökalulla, mutta nyt haluaisin hurjapäänä vaihtaa astetta monimutkaisempaanpuolisempaan ohjelmaan. Kinkkivinkkejä, mikä olisi hyvä videonmuokkausohjelma? Auttakaa pientä hädässä ja heittäkää videoehdotuksia!

   Mitäs muuta? Mä olen keksinyt aivan mahtavan nerokkaan idean, että kuinka pääsykokeisiin lukemisen voi tehdä astetta hauskemmalla tavalla! Tiedättehän te, kun kaikissa rikossarjoissa niillä tutkijoilla on epäillyt sun muut havainnot seinään lätkittynä post it-lappuineen ja muine huomautiksineen. No, mä sitten ajattelin, että makuuhuoneen seinä voidaan uhrata aikajanaksi tämän kuukauden kuumimmille uutiskohuille ja politiikan uusille tuulille! Siihen vain lehtiartikkeleita ( ei sillä, että mulla on kuukauden sanomalehdet tallessa, kevyttä iltalukemista, suosittelen lämpimästi ) vaikka maalarinteipillä ja netistä aina voi tulostella lisää uutisia ja toki lätkiä sekaan post it-lappuja, että muista tämä erityisesti. Katsotaan nyt, että milloinka tämä lähtee toteutukseen vaiko lähteekö ollenkaan, ainakin sain Nikolta jonkinmoisen suostumuksen tähän erikoiseen päähänpistooni! Mutta tässä kaikki tältä erää, nähdään taas! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. Mullakin on tollanen biker-mallinen nahkatakki! Oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kätevä, kun käy yhteen vaikka minkä kanssa! :) Kiitos! :))

   Poista
 2. Biker-tyyppiset takit ovat aivan ihastuttavia! Hame on tosi söpö ja asukokonaisuus ihana:)

  VastaaPoista
 3. Todella upeita kuvia :))<3 Oot hurjan kaunis :)

  VastaaPoista