4/04/2014

Hellou kevät, sua olikin ikävä

"Kun ei ole enää jäätä missä kävellä, istutaan sitten kivillä, eipähän housut kastu"
kivikkoistumistavarten meditointionhyvästä vesionsininen nesanoettälaitasilmätkii
Heipparallaa ja hyvät viikonloput heti näin alkuun! Oi, että tämä kevät on kyllä ihanaa aikaa, kun ei tarvitse survoa miljoonaa neuletta toppatakin alle välttääkseen paleltumasta tuskallisesti. Minäkin, kun olen sellainen vilukissa, ettei mittarin näyttäessä miinus kymmenen kameran kanssa ulos meneminen ole vaihtoehto. Mutta van kappas kummaa, kun aurinko pilkistelee ja linnut laulaa, niin johan sitä tekee mieli etsiä uusia paikkoja tästä pienestä kaupungista, että missäs tänään kuvaillaan. Ja onneksi mun ei tarvitse jalusta+kaukolaukaisinviritelmiä kyhäillä kovin usein keskelle ei mitään, vaan yleensä saan houkuteltua Nikon kameramieheksi, onhan se kaksin hauskempaa ideoida. Näin esimerkkinä, musta olisi äärimmäisen outoa mennä keskelle toria pystyttämään jalustaa kameroineen päivineen ja mennä vielä keikistelemään sen eteen, how about no.

   Aurinko paistaa ja kaikki on ihanaa, noup. Mun sisällä asuu pieni valittaja, jonka päästän nyt vuorostaan valloilleen. Ette arvaakaan sitä tunnetta kello kahdeksan reikäreikä aamulla, että aletaanpas meikkaamaan ja sitten se tapahtuu, meikkivoide loppuu aivan yllättäen. Mulla on sellainen pumpattava purkki, siitä, kun ei ole voinut arvioida, että onko se loppu vaiko puolitäysi, argh, tätä päivää olikin kauhulla odotettu. Ja mun kulmakynä on valehtelematta sellainen plusmiinus kaksisenttinen, eikä kukaan ole koskaan kertonut, ettei sitä "kynää" ole sinne loppuun saakka. Niinpä niin, se rääpäle meni ja tippu, eikä sisällä ollutkaan enää mistä terottaa. Ja kaiken lisäksi onnistuin sössimään peliprojektini kerrankin, kun menin koululle tekemään sitä, niin paljon erroreita, ettei tässä tiedä itkeätkö vaiko nauraa. Miksi musta tuntuu, että tämä ei ole mun onnenpäivä?

   Tänään olisi kuitenkin tavoitteena saada aluilleen noita ennakkotehtäviä (, joihin keksin yliväsyneenä loistavan idean ), lukea yksi pääsykoekirja loppuun, aloittaa seuraavaa ja tehdä toinen tsemppivihko omistettuna suomen kielen muistiinpanoille. Ja uijui, löysin eilen kotopuolessa käydessäni parin vuoden takaisen Onlyn kevättakin, yhteen aikaan inhosin sitä, mutta nyt ollaan taas sujut ja kiikutin sen tänne kämpille. Heti käyttöön totta kai, näissäkin kuvissa komeilee, hehe. Mä olen myös suunnitellut jotain hienoo ja siistii, elikäs erikoispostaus voisi olla kivaa vaihtelua, ehdotelkaapa vapaasti, niin pistetään toteutukseen! Ei kait tässä tämän kummempaa tältä erää, keväiset terveiset sinne ruudun taakse! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

12 kommenttia :

 1. ihanan keväisiä kuvia <3! sun blogi vaikuttaa kiinnostavalta, harkitsen liittymistä :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, on niin kevätfiilikset, että ♥ Tervetuloa vain lukijaksi, mikäli pitkän harkinnan jälkeen päädyt liittymään! :)

   Poista
 2. Haha ihana tuo joogakuva :D Toi kameran jalusta+kaukoaukasin -yhdistelmä on niin tuttu, on noloo jopa taloyhtiön pihalla ottaa sillä systeemillä kuvia. No, saapa ainakin kuvauksen nopee pois alta jos ei muuta :D

  VastaaPoista
 3. vau, ihania kuvia, oot tosi kaunis! (: banneri on kans kiva ja tosi selkeetä tekstiä.
  on kyllä ihan parasta et kevät alko♥

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti saat hommattua itsellesi uudet meikit, koska nainen ilman lempimeikkejään on nainen jota ei kannata tavata. Mut kyl siihen yksinkuvaamiseen tottuu ajan kuluessa. Onnea muutes koulujuttuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asia on korjattu tänään, ei tarvitse enää purkin pohjalta viimeisiä tököttejä kaivella! :D
   Kiitoksia! :)

   Poista
 5. Hieno blogijulkaisu =)
  Tykkään todella lukea blogiasi.
  Jatka samaan malliin ja ootan kovasti seuraavaa julkaisuasi =)
  http://ilovefreshfashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, paljon kiitoksia! :) Eiköhän tässä tämän illan aikana saada uunista ulos uutta postausta! :)

   Poista