3/11/2014

Youtubepalkit kesäkuntoon

"Tänään kehitellään treeniohjelma "rantakuntoon 2014" juutuubipalkeille "
Elikäs minulla ei ainakaan toimi ne nätit pelkistetyt valkoiset youtubepalkit enää murrmurr, mystisesti ovat kadonneet nettiavaruuden syövereihin. Mutta onneksi hätä ei ole tämän näköinen, onneksi sellaisia vaaleita palkkeja ( close enough valkoisia ) saa edelleen tehtyä pienellä jippokonstilla, mulle, kun tuo synkeä musta ei oikein vain nappaa, kun kesäkin on uhkaavasti tulossa. Tätä ohjetta itse asiassa pyydettiinkin, ja tässäpä tämä nyt olisi vaihe vaiheelta selitettynä, toivottavasti tästä olisi hyötyä teille muillekin ja jos ei ole, aina voi kysyä! :)

   1. Mene aivan ensimmäiseksi youtubeen ja etsi haluamasi kappale, mikä vain käy. Kun laitat kappaleen soimaan, huomaat siinä alapuolella mukavanoloiset peukut ja heti siinä vierestä löytyy Jaa-nappulainen, klikkaa siitä. Seuraavaksi sinulle avautuu kolme kutkuttelevan houkuttelevaa vaihtoehtoa, mutta pidetään mielessä kultainen keskitie ja valitaan Upota, jolloinka ruudullesi ilmestyy koodin pätkä, jossa vilisii outoja sanoja, kopioi se kokonaisuudessaan. Huomaa, että otat ruksin pois vanhan upotuskoodin kohdalta,
nyt on siirrytty nykyaikaan ja koolla ei ole väliä, eiku.ohje1
   2. Nyt siirrytään tutun ja turvallisen Bloggerin puolelle, naputtele itsesi kirjoittamaan uutta postausta taikka avaa kätköistä vanha luonnos. Huomaathan, että ennen kuin liität koodin pätkän minnekään, tarkista, että olet klikannut itsesi HTMLän ihmeelliseen maailmaan. Aloitetaanpas sitten operaatio vaalea youtubepalkki. Ensinnäkin etsi koodistasi kohta rel=0 ja korvaa se theme=light&color=white. Theme kertoo, onko sen teema vaalea(light) vaiko tumma(dark), mustan saat siis kirjoittamalla theme=dark. Color puolestaan viittaa siihen, millä värillä se kappaleen etenemispalkki näkyy, vaihtoehtoina on valkoinen(white) ja punainen(red). Kohdasta width voit määrittää palkin leveyden ja vaihtamalla heightiä ( eli korkeutta ) plusmiinus kahteenkymmeneenviiteen saat siitä sellaisen nätin pienen.ohjee2
Esimerkiksi theme=light&color=whiteTässä puolestaan theme=light&color=redSitten esitellään tämä synkempi palkkikin, elikäs theme=dark&color=whiteJa viimeisinpänä theme=dark&color=red
   3. Muista esikatsella ennen kuin päätät julkaista postauksen, jotta näet onko palkki sellainen kuin haluat vaiko vähän sinne päin!

   Yllätysyllätys, loppujen lopuksi sisäinen koodarini pääsi aivan täysin valloilleen ja aloin muokkailemaan http://www.vtubetools.com/index.php -sivuston innoittamana erilaisia youtubepalkkimuunnelmia. Suosittelen tutustumaan tuohon sivustoon, jos haluaa tällaisia astetta hieman erilaisempia juutuupi-ihanuuksia tekstillä taikka ilman!
♪ KREWELLA - HUMAN ♪

KREWELLA - HUMAN

   Harmi kyllä, jos olisin näistäkin palkeista selittänyt tarkalleen jokaisen kohdan, olisi tämä postaus venynyt aivan tolkuttoman ja turhauttavan pitkäksi. Mutta jos te vain haluatte, voin tehdä toisen osan esitellen hieman tuota yllä linkkaamaani sivustoa paremmin ja neuvomalla samalla kuinka tehdä erivärisiä ja -kokoisia youtubepalkkeja. Miltäs kuulostaisi ja oliko näistä vinkeistä apua teille? :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

8 kommenttia :

 1. Postausta erilaisista, eli niistä alimmista! :-)

  VastaaPoista
 2. Hyödyllinen postaus, katsotaan jospas saisin tästä neuvoa ensi postaukseen. Kun mulla on ollut tapana laittaa aina YT-palkki postaukseen, mutta nyt ne valkoiset eivät toimikaan enää..

  Kivan oloinen blogi, mun mielestä maalausvärin voisi vaihtaa, se olis kiva pikku lisä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin olin niiden valkoisten palkkien ystävä, mutta kyllä tuo vaalea on sellainen close enough mun mielestä :D Kiitoksia, pitääpä katella jos sitä vaihtaisi! :)

   Poista
 3. Ite käytän Spotifypalkkeja, mut olis kiva lukee noista koodeista enemmän, joten tee vaa sellane postaus :)

  http://tothebeautifulday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä väsäillä tästä toista osaa! :) Mä en ole puolestaan taas tutustunut yhtään Spotifypalkkeihin :D

   Poista
 4. Tosi kivan näkönen tää yleisasullisesti (tai jotain sellasta) ja kiva et tota hiiren muuttoo on käytetty järkevästi eikä lähettu leikkimään sen kanssa. Muutenkin siisti ulkoasu c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Mä tykkäänkin pitää tämän kokonaisuuden suht simppelinä :)

   Poista