3/18/2014

Metsä ja mietteet, molemmat alkaa ämmällä

"Kun ajatukset juoksevat tuhatta ja sataa, syntyy monia hupsuja valaistumisia yhden päivän aikana" metsässäonkivaistua lintupönttö taivas traktoriannika peltoelämää
Tänään mä tajusin pari asiaa. Ensinnäkin, että olen äärimmäisen laiska sille päälle sattuessani. Nämäkin kuvat ovat viikonlopun jäljiltä, kun eksyttiin metsään kameran kanssa leikkimään valokuvaajia ja nyt vasta jaksoin viimeisenkin otoksen muokkailla edustuskuntoon tätä blogia varten ( ja minusta ainakin näistä tuli tosi kivoja vaikka nyt näin itse sanonkin! ). Huhuh, onneksi musta ja photoshopista on viimeinkin pikku hiljaa tulemassa parhaat kaverukset, aletaan tuntea toisemme jo siihen malliin, ettei aina tarvitse puoli tuntia hakata päätä seinään, että mistä se ja se toiminto nyt löytyikään. Hyi, mä muistan, kun mä ensimmäisen kerran avasin photoshopin, se oli silkkaa tuskaa yrittää löytää yhtikäs mitään sieltä toimintojen sekamelskasta. Ja okei, olin silloin laiska kuin lahna, kun en jaksanut opetella. Tai nätisti voisi sanoa, etten ole laiska, vaan hyvin mukavuudenhaluinen ihminen kröhkröh.

   Toiseksi, tänään mun päähän iski karu totuus, että meidän kämppä muistuttaa enemmän atomipommin uhria kuin kotoisuutta huokuvaa kotia. Niinpä niin, ei siinä muu auttanut kuin koulun jälkeen suoraan ahkerana aloittaa kuuraamaan paikkoja tiptop kuntoon ja nyt kuuden tunnin jälkeen täältä sohvan pohjilta ilmoittautuu väsynyt, mutta erittäin tyytyväinen Annika. Nyt on putsattu keittiön kaapit perin pohjin, imuroitu vimmatusti, tuuletettu matot raikkaiksi, pesty pyykit puhtaiksi, karkoitettu villakoirat nurkista husshuss pois ja niin edelleen. Kuitenkin kämppä kiiltää siihen malliin, että melkeinpä kehtaisi tehdä esittelypostauksen, heheh. Vielä, kun tämän saisi pysymään tässä kunnossa, niin aivan perfekto. Silleen katotaanpa parin päivän päästä niin täällä on taas käyneet terroristit räjäyttelemässä paikkoja uuteen uskoon..

   Ja lopuksi, mä mietin koko päivän ajatusta herättävää kielellisesti taidokkaasti luotua postausta näiden kuvien jatkeeksi, mutta ei. Tai jonkinmoista hienosti perusteltua mielipidettä, joka liittyisi juuri näihin kuviin ja mulla mielessä kävi ainoastaan, että metsät on kivoja ja linnunpönttöjä on liian vähän, että niin se siitä syvällisestä.. Ja nyt tästä päästäänkin itse tämän päivän kolmanteen valaistumiseen, nimittäin mä löysin ulkoisen kiintolevyn syövereistä parin vuoden takaisia kirjoitelmia, tarinoita, ylipäätänsä mun mielikuvituksen syövereistä syntyneitä hienoja taidonnäytteitä. Aluksi oli aivan tajuton sellainen nostalgiafiilis, mutta sitten karu totuus löi lekalla ohtaan, minä, joka tykkään kirjoittamisesta ihan hirrrmuisesti, en ole parin vuoden aikana saanut aikaiseksi edes yhtä pientä runoa. Ehkä tämä liittyy kohtaan yksi, mun laiskuuteen, mutta niin. Onneksi löytyy ensiavuksi tämä blogini, johon purkaa sanallista luovuutta ja, josta ehkä saan enemmän irti kuin koneen syövereihin pölyttymään jääneistä tarinoiden raadoista eiku. Ei mulla muuta nyt tällä kertaa mielen päällä ollutkaan, huomenna laskettelemaan jee! :)

   Mutta, kertokaas te, onko teillä ollut samantyyppisiä valaistumisen hetkiä?


Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. En tiiä mistä tykkään sun blogissa eniten, ehkä kuvista mut sun teksti on myös tosi hyvin kirjotettua. Vaikka en ookkaan rekisteröityny lukija käyn tosi usein kattoon onko tullu uutta postausta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) Ja kiva kuulla, että kurkkailet tänne silloin tällöin! :)

   Poista
 2. Tää sun blogi on tosi mielenkiintonen ja helppo lukuinen. Ja toi kuva määrä ja tekstien määrä on just sopiva. :) Liityn lukijaks.

  VastaaPoista
 3. Ihanat hiukset sulla ja tosi kaunis oot! :) Sun blogin ulkoasu on sopivan yksinkertainen :-) Mukavan oloinen blogi!

  VastaaPoista