3/23/2014

Kasvissyöjäkissa ja viherpeukuton kirpparisyöppö

"Muru ei pysy millään konstilla erossa kasveista, enkä minä vuorostaan kirppareista, tasapeli?" kaiteellaistuskellaan jääkalikka vesiliplattaa
Takki kirppari, huivi VeroModa, neule kirppari (h&m), farkut kirppari (pieces), laukku h&m, kengät kirppari (seppälä)kasvimuru kirpparivaatteita
Heipähei! Oliko eilen edes ihana ilma, mitä nyt loskakasoja siellä täällä, kyllä se sieltä tosiaan taitaa kevät pikku hiljaa tulla. Joten, eikös ollutkin ihan ookoo perjantaina kirpparilta hamuta hieman kesäisempiä ystävyyksiä vaatekaapin jatkoksi pörröisten neuleiden sijasta? Tosin mä olen vähän kahden vaiheilla tuon kuvissa näkyvän beigen takin kanssa, että onko se kiva vaiko naulakkoon pölyttyvä yhden kerran pidetty ihme. Jotenkin tuntuu, ettei sen kanssa käykään oikein mikään yhteen vaikka kuinka visioin silloin sovituskopissa, että joo tämä on just nappiin sen ja sen yhdistelmän kanssa, mutta noup. No kuitenkin, lisäksi löysin h&m tuollaisen vaaleanvihreän peruspaidan napeilla ja ginatricotin lyhyen topin ( onko tuolla jotain erityistä nimeä, i have nou idea ), olinkin etsinyt tuollaista jo pidemmän aikaa kesää ajatellen! Tällaisia löytöjä tällä kertaa, shoppailuhimo tyydytetty taas hetkeksi.

   Ja hei, me eilen vasta saatiin kaksi kasvia tänne äiteeltä pientä kämppäämme piristämään ja arvatkaas kuka rohmu on napsinut niistä lehtiä nipsnaps poikki.. Murupa tietenkin! Se on lähes koko ajan niiden kimpussa, alkaavat jo pikku hiljaa vähän onnettomilta näyttää. Ei sillä, että en minäkään mikään viherpeukalo ole, kaikki edellisetkin kasvit ovat kupsahteet tuskallisesti, kumpikaan meistä ei ole muistanut kastella niitä, heheh. Ehkäpä nämä nyt kokisivat vähän pidemmän elämän kuin ne edelliset raasut, mutta jos se on yhtään Murusta kiinni, niin noissa ei ole kyllä kohta enää mitään mitä kastella..

   Viikonloppu tuli ja meni, ollaan jo sunnuntaissa, oi miksi nämä menevät aina niin hirrmuisen nopeasti. Mitäpä mulla olisi tänään sitten suunnitelmissa, jaa-a laiskottelua kera TV-sarjojen kuulostaisi erittäin hyvältä. Paitsi, että pitäisi osata päättää yhteishaun valinnat, argh, mä eilen aloin jo kirjottelemaan vihkoon eri korkeakoulujen koulutustarjontoja ylös ja vähän kuinka paljon niihin on hakenut, alimpia pistemääriä, joilla on päässyt sisään ja kuinka monta aina sinne valitaan. Onneksi tässä on vielä viikko aikaa pohtia näitä elämän suuria kysymyksiä, auta armias, kun pitäisi osata vielä laittaa järkevä hakujärjestyskin. Mutta kuitenkin, onko teilläkin tällaisia kasvien tuhoamiseen erikoistuneita karvakamuja? Taikka joko olette päivitelleet vaatekaappianne astetta kesäisempään suuntaan? :) Annika kiittää ja kumartaa tältä erää, kertokaa ihmeessä, jos teidän mielessänne kutkuttelisi jonkinmoinen postausidea!! :)


Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

14 kommenttia :

 1. Nää sun postaukset on aina niin ihania ! ♥ Postaukset on aseteltu kivasti, kirjotat hyvin ja valokuvatki on hienoja. Ulkoasuki on ihan upee, oikeesti ei voi muuta sanoo ku että oot onnistunu tän blogin kaa ihan täydellisesti ._.

  PS. Millä ohjelmalla teet noi gifit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää, kiitoksia tästä ihanasta kommentista ♥ :')
   Yleensä käytän gifmaker.me-ohjelmaa, mutta toisinaan säädän ihan photoshopilla taikka sitten videotiedostot muutan gifeiksi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Muru on sille päälle sattuessaan kyllä ylisöpö pikku kisuliini! :3

   Poista
 3. Ihana postaus jälleen kerran! (: Ihanaa, kun pystyt tekemään näin hyviä postauksia usein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ei sillä, että menee näiden tekemiseenkin useampi tunti yleensä, ainakaan ei ole tekemisen puutetta :D

   Poista
 4. Onneks sä oot koukuttunut kirppareihin, etkä kultasepän liikkeisiin :D Mä tykkään siitä, että teet noita liikkuvia kuvia ja muutenkin panostat kuviisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, siinähän sitä olisi, kun kultakoruja kiikuttaisin kotiin samaa vauhtia kuin mitä kirppareilla ramppaan :D Kiitoksia, mä tykkäänkin tehä noita gifejä aina silloin tällöin! :)

   Poista
 5. Sairaan hieno blogi ja ulkoasu :) postaukset on sopivan tommosia pitkiä c:

  Liityn lukijaks heti ku google antaa >.<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! :) Voi ei, taasko se kiukuttelee murr! Oletko kokeillut sen lukulistan kautta, missä näkyy lukemasi blogit, että sieltä klikkaisit sieltä lisää ja sitä kautta? :) Mutta tervetuloa lukijaksi, kunhan toivottavasti pääset liittymään! :)

   Poista
 6. Aivan ihania kuvia varsinki nuo liikkuvat :) !

  VastaaPoista
 7. Voi mikä ihana kisuli täälläkin :3 Meidän Kerttu nakertelee kans viherkasveja innoissaan :D
  Ihana toi lyhyt toppi, pitäis itekin metsästää jostain tuon tapanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saa nähä kuinka innoissaan Muru on, kun saadaan kissanruohoa tänne kämpille! :D Mä en malttais oottaa kesää, et pääsis käyttämään tuota jo!! :D

   Poista