3/21/2014

Hei räntä, saanko tuutoroida sut muualle?

"Vettä vaiko lunta, kompromissi on loogisesti räntä" sillalla oja kotimatkalla ohikulkumatka
Heipähei kaikki te blogiini eksyneet tutut ja tuntemattomat! En tiedä teistä, mutta mulla ainakin tämä viikonloppu starttasi huipputunnelmissa, vaikkakin koko päivän joku tuolla ylhäällä ei ole osannut selvästikään päättää, että nakeltaisko lunta vaiko vettä ja tyytynyt loppujen lopuksi kompromissina armottomaan räntäsateeseen, kiitos. Ei sillä, että tätä menoa mun kaikki tennarit ovat kuin uitettuja koiria, haisevat ei-niin-raikkailta, eivätkä meinaa kuivua ikinä, heheh. Ja yllätysyllätys, nämä kuvat ovat eiliseltä kotimatkalta, jolloinka mun päähän tippui tajunnanräjäyttävä pommi, että mehän asutaan aivan ihanan puiston vieressä, miksen ikinä raahaa kameraa sinne. Aina on pitänyt autolla ajaa toiselle puolen kaupunkia, niinpä niin, jälkiviisaus on parasta ja se, että mä kerrankin ylipäätänsä kävelin rattiin tarttumisen sijasta.

   Mutta ei anneta loskapaskasään lannistaa, nimittäin tittidii ja töttöröö, mä tulin valituksi tuutoriksi! Itse asiassa en täällä varmaan edes maininnut, että olin hakenut koko hommaan, mutta tänään oli tosiaan sähköpostiin tupsahtanut tällainen ilouutinen. Seuraavaksi sitten vain kirjoittelemaan esseitä pohtien tuutorointiin liittyviä kehittämisideoita ja väsäämään ajatuskarttaa niinkin vaikeasta aiheesta kuin minä. Pitäisikö siinä kehua ittensä maasta taivaisiin vaiko heittää omalaatuisella huumorilla mitä mieleen juolahtaa ( hobitti keskellä paperia kertoo enemmän kuin tuhat sanaa eiku ). Niin ja toukokuussa olisi tiedossa itse tuutorikoulutus, can't wait!! Että jos ensi vuonna eksytte tänne opiskelemaan, niin minä olen hyvin todennäköisesti esittelemässä paikkoja tutuiksi teille.

   Ja mä en ole muistaakseni ikinä käynyt syömässä missään hienommassa ravintolassa, olinko edes innoissani, kun mahan osoittaessa mieltänsä muristen työhaastattelun jälkeen äiti soitti, että lähdenkö syömään. Vähän vaihtelua perinteiseen kouluruokaan, se pieni kakkuviipale jälkiruuaksi varsinkin kruunasi koko aterian, nyt ollaan taas astetta sivistyneempiä. Muutenpa tämän päivän olen leikkinyt photoshopin kanssa ( noulife kröh ), mitä nyt kirpparilla kipaisin käymässä ja lähtihän sieltä parit kivat löydötkin mukaan, mutta niistä sitten lisää myöhemmin! Kuitenkin, mä ajattelin tästä pikku hiljaa käpertyä viltin alle kaakaon kera ja laittaa pyörimään Revolutionin uusin jakso! Mutta hei, kertokaas onko joku teistä toiminut tuutorina ikinä, onko ollut millaista hommaa, mukavaa? :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

10 kommenttia :

 1. oi kun kaunis tuo eka kuva! tykkään paljon sun kirjoitustyylistä, mukavaa luettavaa :) ulkoasu mun makuun vähän liian yksinkertainen, mut kivahan tää silti on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Van kiitosta! :) Tykkään pitää tämän ulkoasun suht simppelinä, ettei veisi huomiota itse pääasialta elikäs postauksilta! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja ihana blogi! Liityn! :3

  VastaaPoista
 3. todella hieno ulkoasu ja ihania kuvia! :-) oispa meilläkin lähellä puisto nii pääsis kuvailemaan useamminki ku vaan tässä omanpihan läheisyydessä tai jossain kauempana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä vasta nyt ensimmäistä kertaa eksyin tuohon puistoon kameran kanssa, saa nähdä sitten mitenkä jatkossa :D

   Poista
 4. Tosi ihania kuvia! Ja tykkään kirjoituksestasi. Ulkoasusta myös plussaa!

  janikatuuliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihana ulkoasu ja ihania kuvia :D

  VastaaPoista