2/09/2014

Moottorikelkkamuija

"Menohan oli yhtä hurjapäistä kuin Need for Speedin Undergroundissa, ainakin close enough"
moottorikelkkajee moottorikelkkailua moottorikelkkamuija
Heipähei! Mulla on ollut kiva viikonloppu, astetta hieman erilaisempi itse asiassa! Ensinnäkin perjantai-illan extemporeidea oli ajella autolla noin sadan kilsan päähän mäkkiin syömään, omnomnom! Mäkkihirmut vauhdissa, sitä edellisinä perjantaina testailtiin Oulun euronjuustoja, ehkä nyt vähäksi aikaa olisi niitä mussuteltu tarpeeksi, mites ois seuraavaksi vaikka Kuopio? Pakko myös mainita mun uusi tuttavuus suklaapirtelö, joka muuten on hyvää! Ehkä meistä tulee vielä ihan hyviäkin kavereita tätä menoa eiku.

   Lauantaina puolestaan pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni ajamaan moottorikelkalla! No okei, pienenä vuonna nakki ja pottumuussi meillä oli kotopuolessa kelkka, mutta sepä meni rikki justiinsa, kun olisin saanut sillä ajaa, että se siitä. Mutta nyt olen jollain tasolla sivistynyt, kokenut jotain aivan uutta ja jännää! Minusta meno oli hurjaa kuin ralliradalla kaasu pohjassa ja vauhtia ainakin se satanen, mutta mittari näytti maksimissaan vain neljääkymmentä. Kovasti se poikaystäväkin takana huuteli, että paina nyt vähän enemmän kaasua, mutta kyllä sitä vauhtia ja mun kiljuntaa ihan tarpeeksi riitti, kun se ite pääsi takaisin rattiin, vähän vauhdikkaampaa menoa oli sen jälkeen.

   Mun sunnuntait tuppaavat aina olemaan tällaisia luvallisia laiskottelupäiviä. Suurimpia saavutuksia tänään ovat olleet hameen kavennus hurjastellen ompelukoneella, pyykkäys ja läppärin kannen saaminen auki, eikös siinä ollut tarpeeksi tekemistä yhdelle päivälle eiku. Listaan pitäisi toki lisätä vielä läksyt ja kämppäkin pitäisi siivota.. Mitenkäs teidän viikonloppu on oikein mennyt? Löytyykö täältä muita moottorikelkkahurjapäitä! Ja hirmu iso kiitos kysymyksien jättäneille ( kyse siis tästä postauksesta ), niitä saa edelleen siis laitella! Ja hyvät alkavat viikot kaikille! :)

 

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. oli varmaan kivaa, kun ajattelee et itekkin haluaisin :o mut noi gifit lagi miulla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan huippua! :)
   Voi ei, oisko sulla netti lagannut tai jotain, ei nuo mulla ole pahemmin tökkineet :(

   Poista
 2. Oi tuo oli varmasti huippu kivaa!<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä♥
   Toivottavasti saan joskus toistekin ajaa :)

   Poista
 3. Banneri on tosi kiva ainakin mun mielestä!:D

  VastaaPoista