2/27/2014

Haalareiden ulkoilutus

"Mä haluaisin kymmenen pistettä ja papukaijamerkin mun haalareihin"
haalarimerkki haalaribileet LOMA
Heipsun kaikki te siellä ruudun toisella puolella! Nyt on kyllä tämä tyttönen taas vähäksi aikaa selvinnyt hengissä kokeista ja yökerhon ihmeellisestä maailmasta, huhuh opiskelijapaardit on parhaat. Ei sillä, ainakin pääsin kaivelemaan kaapin syövereistä haalareitakin pitkästä aikaa esille, eivät ihan pääsisi pölyttymään. Mä tykkään niistä vaikka meillä olikin aluksi erimielisyyksiä siitä, että näytänkö mä niissä jätesäkkiin eksyneeltä puolikkaalta kääpiöltä, mutta onneksi ompelija ratkaisi erimielisyytemme saksien ja ompelukoneen kera. Mun on pakko myöntää, että ehkä paras asia korkeakouluissa on juuri nuo haalarit ja haalarimerkit! Paitsi okei, jos mun pitäisi luetella mun inhokkivärejä, niin kyllä sinne joukkoon sanoisin myös violetin armotta.. Mutta niin kuin eräs baarissa sanoi mulle lohdutukseksi, ei se väri, vaan mitä se edustaa. Ylpeästi insinööri eiku.

   Jeiiij, niin kuin gifistä näkeekin, mulla alkoi itsenäisen opiskelun viikko tänään eli toisin sanoen loma! Eikös se lasketa mun pitkän matikan laskupäällä, että vapaaehtoinen koulupäivä = olen lomalla, kouluun ei ole asiaa. Itse asiassa mulla ei ole mitään maata järisyttäviä pakonomaisia suunnitelmia loman suhteen, paitsi yksi. Tämä tyttöhän lähtee vauhtihirmuna kiitämään suksillansa rinteeseen ( oli siellä lunta tai ei ), että varokaa! Ja ei pidä toki unohtaa peliprojektia, jota mä olen karttanut hyvin taidokkaasti, aina keksinyt mukamas parempaa tekemistä. Nyt kuitenkin pakko ottaa ihteäni niskasta kiinni ja hajota sfml:län kanssa, kissapeli vol 2 tulossa kauppoihin kesällä 2014, ennakkotilauksia otetaan vastaan eiku.

   Oppitunti part jotakin, älä katso mainoslehtiä, jos tiedät alitajuntasi syövereissä, ettei sulla ole rahaa kuitenkaan. Nimimerkillä avasin viime viikonloppuna Gigantin mainoslehden ja mikäs sieltä heti silmille hyppäsi punaisilla aleteksteillä koristeltuna, no totta kai se järjestelmäkamera, johonka olen pitkän pohdinnan jälkeen päätynyt, että tämä se on. Nimittäin tämä minun pieni operaatio "osta oma järjestelmäkamera" etenee etanan vauhtia, ei taida ihan paria sataa euroa kertyä sunnuntaihin mennessä ( ostakaa mun mopo pois, vinkvink ), onneksi niitä tarjouksia tulee ja menee, harmittaa silti. Ei sillä, että kaiken maailmaan tori.fit ja huuto.netit ovat olleet kovassa käytössä sopuhintaisten käytettyjen kameroiden toivossa. Tällaiset tunnelmat tällä kertaa, huomenna sitten jännitetään meneekö Volvoseni katsastuksesta läpi :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommenttia :